tromaktiko: «Θέλει να φύγει ο Χιμένεθ»

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«Θέλει να φύγει ο Χιμένεθ»



Η Χετάφε ψάχνει για προπονητή μετά την αποχώρηση του Μίτσελ και στη λίστα της βρίσκεται και ο Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της μαδριλένικης ομάδας, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να φύγει από την ΑΕΚ!

«Έχει γίνει πρόταση και θέλει να φύγει από την ομάδα του», φέρεται να δήλωσε στη Marca ο Άνχελ Τόρες για τον Χιμένεθ, ο οποίος έχει ήδη απορρίψει τον Γκρεγκόριο Μανθάνο και δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί απευθείας με τη Λεβάντε για τον Λουίς Γκαρθία.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Χετάφε έδωσε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τόνι Μουνιόθ, μία εβδομάδα διορία για να βρει προπονητή. «Αναζητούμε προπονητή με προσωπικότητα που θα βγαίνει μέσα από την ομάδα στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Τόρες, ο οποίος φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στο νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με την ΑΕΚ και ο ίδιος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη αποφάσισε να παραμείνει και τη νέα σεζόν. Βέβαια, το θέμα είναι τι θα κάνει εάν έρθει μια καλή πρόταση από την Primera Division.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!