tromaktiko: Απάντηση στο Ελληνικός Στρατός και Οικονομία

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάντηση στο Ελληνικός Στρατός και Οικονομία



Δε νομίζω φίλε να είσαι και τόσο καλά ενημερωμένος για αρκετά από αυτά που περιέγραψες. (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_3648.html) Καταρχήν μη μιλάς για χιλιάδες ταξιάρχους και στρατηγούς. Και τους συνταγματάρχες να βάλεις μέσα που και από αυτούς κάποιοι έχουν το τζιπάκι να τους πηγαινοφέρνει, τους χίλιους δεν τους φτάνουν. Σκέψου όμως πριν φτάσουν τέτοια άτομα στο βαθμό αυτό πόσα χιλιόμετρα έχουν καλύψει σε όλη την Ελλάδα με δικά τους έξοδα.
Δεύετερον αν δεις σε σοβαρές μονάδες όπως η ΣΕΑΠ εκδηλώσεις γίνονται από τα έσοδα του ΚΨΜ. Επίσης στη λέσχη ο αξιωματικός πληρώνει. Στα ΣΟΑ πληρώνει και πάλι. Μικρότερα ποσά, το τονίζω, σε σχέση με έξω αλλά γιατί διαμαρτύρεσε για τους αξιωματικούς και δε διαμαρτύρεσε για αυτούς που αισχροκερδούν νοικιάζοντας σου ενα δυάρι για €350 ή χρεώνοντας ένα πιάτο φαί €6. Επίσης Σκέψου γιατί δεν βάζουν αξιωματικούς στα ενιαία μισθολόγια που λένε ότι θα κάνουν. Μήπως παίρνουν λιγότερα σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα ακόμα και οι μεγαλόμισθοι;! Γιατί μήπως εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι τα σώματα ασφαλείας(αστυνομία, στρατός κτλ)δεν μπορούν να αντιδράσουν;
Τέλος ασκήσεις πρέπει να γίνονται γιατί δεν έχουμε γείτονες τους Ελβετούς. Ο σοφός ελληνικός λαός λέει "Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά". Μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να πολεμήσουμε, αλλά δε πάει έτσι. Με το ίδιο σκεπτικό που έχεις όμως ας μη βάλουμε συναγερμό στο σπίτι μας και ας μην έχουμε καθόλου ασφάλεια, σιγά μη μας το κλέψουν.
Παντού υπάρχουν κάποιοι που αμαυρώνουν ένα τομέα αλλά μη τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι. Λάθη υπάρχουν πολλά και παντού αλλά ναι θα πω ότι λες υπερβολές σε πολλά σημεία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!