tromaktiko: Απαντηση "Τσιγάρο...Φοροδιαφυγή...στις καφετέριες"

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απαντηση "Τσιγάρο...Φοροδιαφυγή...στις καφετέριες"



Ολα ειναι κυκλος
Λες οτι φοροδιαφεύγουν οι καφετέριες και δεν πληρώνουν ΙΚΑ στους υπαλλήλους τους.κτλ κτλ, ε καλά κάνουν...
Και εγω εχω επιχειρηση οχι τετοιου ειδους. Και να σου πω κατι, αν δεν φοροδιαφυγω θα την κλεισω στο τελος. Γιατι ξερεις?
Γιατι τις τελευταιες δεκαετιες που ο καθε Μ....... ψηφιζε για να βολεψει το παιδι του, ή για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του, και οχι βαση του συμφεροντος της χωρας του. Φτασαμε λοιπον σε ενα σημειο που οι μεγαλοι επιχειρηματιες φοροδιαφευγουν και κλεβουν πολλα μα παρα πολλα λεφτα και λαδωνουν τους Πολιτικους φιλαρακια τους, που ακομα ΚΑΙ ΤΩΡΑ τους ψηφιζεις, και οι εφορια κυνηγαει εμενα που φοροδιαφευγω (πλεον) γιατι με εχουν σκισει στην φορολογια, και στις περαιωσεις.
Κανονικα θα επρεπε να μαζεψουν μερικα δις απο τους μεγαλους και λιγα εκατομυρια απο εμενα.
ΑΛΛΑ αυτο που γινεται ειναι να μην μαζευουν τιποτα απο τους μεγαλο επιχειρηματιες φιλαρακια τους, και να εξαθλιωνουν εμενα να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ ΣΤΗΝ κυριολεξια για να ζησω οσο πιο λιτα μπορω.
Θα μου πεις κλεισε την επιχείρηση, ε οχι δεν την κλεινω, γιατι παει καλα ασχετα αν πρεπει να δινω οτι βγαζω σε αυτους τους κλεφτες για να την κρατησω απο αυτα τα δυσβαστακτα μετρα, και δεν ειμαι διατεθημενος επειδη ενα ματσο ηλιθιοι κοιταζανε την παρτυ τους τοσα χρονια να με αναγκασουν να πουλησω κατι το οποιο εφτιαξα με το αιμα και τον ιδρωτα μου ολα αυτα τα χρονια.

Αντε πες και την κλεινω, θα με φανε τα χρεη τα οποια τρεχουνε, και εχω και οικογενεια.
ΤΟ τραγικο της υποθεσης ειναι οτι για να κλεισεις την επιχειρηση σου ΘΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, μα για ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!