tromaktiko: Σχετικα με "Εταιρείες στοιχήματος και ψιλά γράμματα"

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Σχετικα με "Εταιρείες στοιχήματος και ψιλά γράμματα"



Φίλε δεν εισαι ο μονος.Πριν λιγο καιρο αποφάσισα και εγω να παιξω στην εν λογο εταιρία...(Βετ365).Εκανα την καταθεση των 100 ευρώ δινοντας μου αλλα 100.Ολα καλα παιζοντας κερδιζοντας χανοντας εφτασα να ειμαι στα 450 ευρο + τα απετουμενα που χρειαζοταν ωστε να μπορεσω να τα κανω αναληψη..Εγω δεν χρειαζομουνα τοσο τα χρηματα τα οποια ηταν κερδισμενα και με τους ορους που ειχα διαβασει και αποφασισα να μπω στο poker που εχει και να τα δοσω σε ενα φιλο μου ! να τα παιξει που το κατεχει το αθλημα..Εδω το μυνημα που μου στειλαν...

Αγαπητέ πελάτη
Ευχαριστούμε για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Παρακαλώ προσέξτε ότι ο λογαριασμός σας στο πόκερ της bet365 έχε ανασταλεί προσωρινά μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας του Δικτύου Πόκερ.
Το δίκτυο πόκερ ανακάλυψε παιχνίδι συνεργασίας στον λογαριασμό σας και ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτό. Εξαιτίας αυτού τα ποσά στον λογαριασμό σας θα παγώσουν και θα παραμείνουν έτσι μέχρι να επιλυθεί το θέμα.
Θα θέλαμε να προσέξετε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:
Δεν επιτρέπουμε στους παίκτες να χρησιμοποιούν τα τραπέζια πόκερ για να μεταφέρουν ποσά σε άλλους παίκτες πηγαίνοντας πάσο σε hands όπου έχουν αυξήσεις σε περιπτώσεις παιχνιδιού ένας με ένα ή σε άλλες περιπτώσεις που δίνουν την δυνατότητα για εσκεμμένη μεταφορά ποσών από έναν παίκτη σε ένα άλλο. Για λόγους ασφάλειας θα ερευνούμε όλα τα περιστατικά μεταφοράς μαρκών και οι λογαριασμοί θα αναστέλλονται κατά την διάρκεια των ερευνών.
Η μεταφορά ποσών δεν επιτρέπεται και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τα ακόλουθα:
- Οι παίκτες δεν προκρίνονται και αποκλείονται από το παιχνίδι.
- Οι παίκτες εκπίπτουν όλων των ποσών buy – in.
- Οι παίκτες απoκλείονται μόνιμα από το Καζίνο πολλαπλών παικτών.
- Τα χρήματα / οι μάρκες που έχουν κερδηθεί ως αποτέλεσμα τέτοιας πράξης παγώνουν μόνιμα.

Τον λογο ποτε δεν τον καταλαβα..επι μια εβδομαδα στελναμε email με το τι πραγματικα καναμε και ακομα απαντανε..
Φυσικα διεγραψα τον λογαριασμο μου και δεν ξανασχοληθηκα με online στοιχηματισμο..Εξαλου αργα η γρηγορα παντα εμφανιζονται ψιλα γραμματα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!