Τα τελευταία 20 χρόνια που ζώ στην Αθήνα και τρώω καθημερινά πρωινό από έξω, το 99 τοις εκατό της τυρόπιτας παρασκευάζεται είτε με μυζήθρα είτε με άλλου είδους τυριού. Τώρα ζούμε σε μια εποχή που το αυτονόητο έχει καταντήσει προνόμιο, αν με καταλαβαίνεις...Επιστροφή στις " πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές " λέγεται ο συγκεκριμένος - πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας- τρόπος προώθησης, τον οποίο έχω συναντήσει σε πολλά καταστήματα γνωστής αλυσίδας εντός και εκτός Αθηνών. Συνεπώς ατυχώς τα βάζεις με τα " καρντάσια ¨. Είμαι σίγουρη πως σε ευχαριστούν που τους συμπαθείς, παρόλη την φρικτά διατυπωμένη ταμπελίτσα. Είσαι πολύ πονόψυχο άτομο τελικά...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ