tromaktiko: Ο ανασχηματισμός του… Μπόμπολα

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο ανασχηματισμός του… Μπόμπολα



Την ώρα που η κυβέρνηση καταρρέει και με την χώρα μας να βρίσκεται μια ανάσα απ΄ την χρεοκοπία, ο πρωθυπουργός σε μια κίνηση απελπισίας θα... κάνει λέει ριζικό ανασχηματισμό. Δηλαδή θα φύγουν κάποιοι από τους σημερινούς υπουργούς που υπηρέτησαν πιστά το μνημόνιο1 και θα έρθουν κάποιοι άλλοι μουστερήδες να υπηρετήσουν το μνημόνιο 2.

Μέχρι όμως να κάνει ο πρωθυπουργός τον δικό του ανασχηματισμό, σήμερα ο μεγαλοκατασκευτασής Γ. Μπόμπολας, μέσω του Έθνους, κάνει τον …δικό του ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με την…αξιολόγηση του κυρίου Μπόμπολα «πετυχημένοι» θεωρούνται – άρα πρέπει να παραμείνουν στην κυβέρνηση – οι εξής: Θ. Πάγκαλος, Ευ. Βενιζέλος, Κ. Σκανδαλίδης, ο Μ. Χρυσοχοΐδης, η Α. Διαμαντοπούλου, ο Α. Λοβέρδος, ο Δ. Ρέππας και Χρ. Παπουτσής. Από τους υφυπουργούς τις «εξετάσεις» του εκδότη «περνούν» οι Π. Μπεγλίτης, Φ. Σαχινίδης, Ντ. Ρόβλιας, Ε. Χριστοφιλοπούλου, Μ. Οθωνας, Μ. Αποστολάκη, Δ. Δόλλης , Γ. Κουτσούκος, και Φ. Γεννηματά. Τέλος στο νέο υπουργικό σχήμα προβάδισμα έχουν ο Γ. Φλωρίδης, ο Κ. Καρτάλης, ο Π. Κουκουλόπουλος, ο Ν. Αλευράς και οι μεγάλες αδυναμίες του συγκροτήματος, ήτοι Γιάννος Παπαντωνίου και Χρήστος Βερελής!!!


http://www.kentrinews.gr/?p=13831
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!