tromaktiko: Απάντηση στο Περί κλοπών Φαρμακοβιομηχανιών

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Απάντηση στο Περί κλοπών Φαρμακοβιομηχανιών



Την διαφθορά και τις μίζες , υπερτιμολογήσεις στο Δημόσιο της γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά.
Και αν δεν ανοίξουν οι φυλακές θα συνεχίσει να γίνεται... (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/500-1000.html)
Από αυτό το σημείο μέχρι να εμφανίζουμε μαϊμού στοιχεία για άλλους σκοπούς το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο. Και εξηγώ.
Το τιμολόγιο το οποίο κάποιος έχει αναρτήσει για
αληθινό και πρόσφατο ψεύδεται ασυστόλως γιατί...
Α)έχει κατηγορία ΦΠΑ 19% δλδ είναι τουλάχιστον 2 ετών...
Β)Τα μηχανογραφικά τιμολόγια εδώ και τουλάχιστον μια 6ετία φέρουν φορολογική σήμανση στο τέλος του στοιχείου η οποία στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει.
Γ)Είναι πεντακάθαρο ότι ο κομιστής έχει παρέμβει και έχει προσθέσει την λέξη "Τιμολόγιο πώλησης προϊόντων σε νοσοκομείο"
Δ)Τέτοιο στοιχείο δεν υπάρχει στον Κ.Β.Σ.
Άρα το τιμολόγιο είναι είτε κατασκευασμένο είτε δεν είναι το κανονικό τιμολόγιο το οποίο είναι το αποδεικτικό στοιχείο της ως άνω καταγγελίας.
Και κλείνοντας να θυμίσω στον αγαπητό καταγγέλλων της Φαρμακοβιομηχανίας να μας πει όταν η εταιρία του έστελνε τους Ιατρικούς επισκέπτες στα Νοσοκομεία και κανονίζανε όλες αυτές τις απάτες εις βάρος του Δημοσίου γιατί δεν μίλαγε?
Μάλλον τώρα το θυμήθηκε που τον απέλυσαν .Δυστυχώς για αυτό είμαστε για τα πανηγύρια «μακριά από τον κώλο μας και ας είναι στον διπλανό μας» όταν ο διπλανός όμως είμαστε εμείς τότε είμαστε επαναστάτες… Αλλά δεν πειράζει ο καθένας ότι αξίζει παίρνει...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!