tromaktiko: Έκλεψαν το βιός ανήμπορης ηλικιωμένης

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έκλεψαν το βιός ανήμπορης ηλικιωμένης



Ούτε το γεγονός ότι το ηλικιωμένο θύμα τους αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα δεν συγκίνησε το ζευγάρι των κακοποιών που την έβαλε στο στόχαστρό του..
Με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αρπάξουν όλες τις οικονομίες της άτυχης γυναίκας και να εξαφανιστούν.

Μια τσιγγάνα ανέλαβε να αποσπάσει την προσοχή της 81χρονης γυναίκας. Της χτύπησε την πόρτα στο σπίτι της στον Βόλο και προσποιήθηκε ότι πωλούσε διάφορα είδη οικιακής χρήσης σε πολύ χαμηλές τιμές. Η ανήμπορη ηλικιωμένη «τσίμπησε» το δόλωμα και την έβαλε στο σαλόνι, χωρίς να φαντάζεται ότι την ίδια στιγμή κάποιος άγνωστος συνεργός της τρύπωνε με κάποιον τρόπο στο σπίτι της.

Την ώρα που η «πωλήτρια» έδειχνε τα είδη στην 81χρονη, ο συνεργός της εισέβαλε στο υπνοδωμάτιο και ερευνούσε με την ησυχία του όλα τα συρτάρια και τις ντουλάπες! Κάπου ανακάλυψε το κομπόδεμα της άτυχης γριούλας, γύρω στα 15.000 ευρώ, τα οποία άρπαξε αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ερεύνησε και το κομοδίνο, όπου βρήκε τα κοσμήματα της ηλικιωμένης, αξίας περίπου 10.000 ευρώ! Όταν τα πήρε και αυτά, έδωσε σήμα στην… βοηθό του και εξαφανίστηκαν. Όταν η ηλικιωμένη ανακάλυψε πως είχε χάσει ό,τι είχε και δεν είχε, ήταν πια αργά.  
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!