tromaktiko: Ολοι έξω...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ολοι έξω...



Έλληνες, απανταχού, όλοι έξω. Για όσες μέρες χρειαστεί. Πρέπει να καταλάβουν ότι η κοροϊδία τελείωσε. Όσα έφαγαν, έφαγαν. Όσα πήραν πήραν...
Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν και να μας βρουν μπροστά τους. Όλοι φταίμε και κυρίως εμείς, που τους ψηφίσαμε όμως επειδή η δημοκρατία έχει βάση της την λαϊκή κυριαρχία, ήρθε η ώρα να τους δείξουμε την γνώμη μας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το δημοψήφισμα πραγματικότητα μέσα από τις πράξεις μας. Έλληνες, ενωθείτε. Ας ! γίνουν τα blog οι συντονιστές της μεγαλύτερης Ελληνικής εξέγερσης της Ελλάδας μετά την μεταπολίτευση! Έλληνες ενωθείτε. Οι μέρες αυτές είναι σημαντικές. Είναι η ευκαιρία μας. Και ξαναλέω, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟ ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟ.... ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΆΖΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

Αναγνώστης - ΕΛΛΗΝΑΣ

ΕΝΑ ΕΝΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!