tromaktiko: Σχετικά με: "Πρέπει να είμαι κουτός και όλοι οι άλλοι έξυπνοι"

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σχετικά με: "Πρέπει να είμαι κουτός και όλοι οι άλλοι έξυπνοι"



Εσύ που δεν είσαι αγράμματος και έχεις σπουδάσει και πήρες μεταπτυχιακό μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι ,βρίζεις και προσβάλεις..
(Απάντηση στην Απάντηση στο "Πρέπει να είμαι κουτός και όλοι οι άλλοι έξυπνοι"...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_5446.html )
Εάν διάβαζες απλά την άποψη μου χωρίς παρωπίδες και χωρίς να μηδενίζεις τα πάντα ( κύριε ) καθηγητά θα έβλεπες ότι αρχίζω με το δεδομένο ότι οι πολιτικοί κλέψανε . Θές να μου πείς ότι τα κόμματα που δεν κυβέρνησαν την Ελλάδα δεν έχουν ευθύνες γελιέσαι , εκτός ότι και αυτά τα κόμματα είναι βολεμένα από τους παχυλούς μισθούς των βουλευτών τους και τις κατά καιρούς επιχορηγήσεις από το Ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση , μόνο και μόνο με την στείρα πολιτική που ασκούν εδώ και χρόνια και το μόνο που κάνουν είναι κριτική χωρίς να έχουν πολιτικό λόγο και να δίνουν λύσεις είναι συνυπεύθυνοι . Θές να σου θυμίσω μήπως σκάνδαλα του ΚΚΕ που εσκεμμένα μου φαίνεται δεν το αναφέρεις , θυμάσαι μήπως το μεγάλο σκάνδαλο με τον γερμανό και τον ΟΤΕ γνωρίζεις άραγε ότι εδώ και 1 ½ χρόνο τις απολύσεις και τις περικοπές που έχει κάνει στις εταιρίες του , εάν κολλήσουμε στο παρελθόν και στο τι έχουνε κάνει τα κόμματα δεν πρόκριτε ποτέ να βρούμε άκρη και να σώσουμε αυτήν την χώρα . Κοίτα τώρα στο παρόν που όλοι βγάζουν την ουρά τους απέξω κανένας δεν συμφωνεί με τον Γιώργο αλλά και κανένας δεν λέει κάτι δεν δίνει λύση .
Θές να μου πείς ότι ο καθηγητής και ο δάσκαλος κουράζονται ποιο πολύ από άλλες δουλειές και πρέπει να παίρνει 3 μήνες άδεια , ε δεν νομίζω , μάλλον δεν έχεις δεί ποτέ σου οικοδόμο εργάτες σε βαριές βιομηχανίες να δουλεύουν στους 50 και 60 βαθμούς κ.τ.λ .
Δεν συμφωνώ να παίρνει ο Δημόσιος υπάλληλος 900 ευρώ αλλά θέλω να δουλεύει και όχι να τα ξύνει γιατί μέχρι τώρα πληρώνεται για να τα ξύνει , να μην βλέπω άδειες καρέκλες σε δημόσιες υπηρεσίες που έχουν έλλειψη προσωπικού και σε άλλες να έχουν πλεονάζων προσωπικό και να μην υπάρχει μετάταξη .
Σε πειράζει τόσο πολύ το παράδειγμα με τους στυλούς ( εεεε συγνώμη ( κύριε ) καθηγητά με τα στυλό ) τι να κάνουμε κάποιος θα πρέπει να σου δώσει να καταλάβεις ότι πολλοί έχουν βάλει το χεράκι τους σε αυτήν την χώρα για να έρθουμε σε αυτήν την κατάσταση .
Μετά λύπης μου διαβάζω ότι δεν έχεις χρήματα να γυρίσεις στην Ελλάδα , γιατί ; στο εξωτερικό δεν πήγες για καλύτερα ;
Γιατί δεν μας γράφεις στην χώρα που ζείς πόσες ώρες πραγματικές δουλεύουν οι καθηγητές και οι Δημόσιοι υπάλληλοι , γράψε μας αλήθεια οι γιατροί εκεί παίρνουν φακελάκια , οι δημόσιοι είτε είναι στην εφορία στο ικα ή διευθυντές σε νοσοκομεία παίρνουν μίζες . Σε ένα κράτος που δεν παίρνει μίζες κανένας ή σχεδόν κανένας δεν θα μπορεί να πάρει ούτε ο πολιτικός .

Εάν είσαι βέβαια στην Ισπανία σε καταλαβαίνω σχεδόν τα ίδια είναι και εκεί σκέψου ότι αυτή η χώρα εν μέσο κρίσης έδωσε 300.000.000 ευρώ δάνειο στην ΡΕΑΛ , το μόνο καλό που έχει αυτή η χώρα είναι η ΜΠΑΡΤΣΑ ……………

Όσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες που γράφεις , έχουμε γεμίσει αφεντικά ο καθένα έπαιρνε μία επιδότηση από τον ΟΑΕΔ και ένα δάνειο και άνοιγε μαγαζί και αντί να κοιτάξει να το δουλέψει οικογενειακά έπαιρνε 2 -3 υπαλλήλους και αυτούς με επιδότηση από το κράτος και κοίταζε να τους κλέψει από τον μισθό και από το ΙΚΑ για να βγάζει αυτός 3.000 ευρώ τον μήνα ξύνοντας τα πααα….ια του . Από την άλλη βέβαια αφού είχε πάρει τόση βοήθεια από το κράτος δεν έκοβε απόδειξη να συνεισφέρει στο κράτος . Υπάρχουν βέβαια ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι πραγματικά επαγγελματίες και δουλεύουν και αυτοί στην εταιρία που έχουν ανοίξει , αυτούς οφείλει το κράτος να τους βοηθήσει για τους άλλους χεστ….α .
Για να τελειώνουμε επιτέλους για μία φορά να σταματήσουμε για λίγο να ασχολούμαστε με το παρελθόν και να δούμε το παρόν . Να ρωτήσουμε μια φορά τι έχουμε κάνει εμείς για το κράτος και όχι πάντα τι κάνει αυτό για εμάς .
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο όταν είπε το ιστορικό Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ .
Να είσαι σίγουρος ότι τα πάντα θα γραφτούν στην ιστορία και οι προσπάθειες της Κυβέρνησης μαζί με τα αποτελέσματα που θα δούμε σε λίγο καιρό αλλά και οι ανεύθυνες στάσεις των άλλων κομμάτων

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!