tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον έξυπνο...

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον έξυπνο...



Εσυ κυριε η κυρια μου πρεπει να εισαι απο τους βολεμενους για να μην μπορεις να μην στηριζεις αυτην την κυβερνηση...


(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_9169.html)

Πρεπει να εισαι ενας απο αυτους τους 1000 2000 που τα εφαγαν "μαζι " με τον χοντρο. Σου φταιει το δημοσιο ε? Εσυ που εργαζεσαι γιατι για να μιλας ενας καλοβολεμενος διορισμενος δημοσιος υπαλληλος θα εισαι. Και εχω να σου κανω καποιες ερωτησεις?


1.προτιμας να εχει ενας υπαλληλος 52 στυλο στο σπιτι του η προτιμας καποιος χοντρος να εχει 52 σπιτια και να σου λεει "μαζι τα φαγαμε" ?


2.σου φταιει ο δασκαλος που εχει 3 μηνες αδεια αν και ανηκει στα τελευταια μισθολογια του δημοσιου με μα ζωη μισθο 1000 εως 1500 ευρω που μαθαινει γραμματα τα παιδια σου ενω δεν σου φταινε τα αρχιλαμογια - πολιτικοι με τους χοντρους μισθους, τα αρχιλαμογια - συνδικαλιστες και οι καρεκλο διευθυντες δευ οτε οσε κλπ με 5000, 7000 και παραπανω ευρω μισθους?


3.σου φταιει το ξεπουλημα της δευ και ολα των υπολοιπων κρατικων υπηρεσιων???? Αυτοι ειναι οι χειροτεροι.. Με βαζουν να πληρωσω ερτ με νταηλικι χωρις να με ρωτησουν. Εχουν παγια περισσοτερα απο οτι καταναλωνεις. Τα αρχιλαμογια διευθυντες δεκο τωρα που πανε να γινουν τρεμουν γιατι θα κοπει το φαγοποτι...... Λογικα καπου εδω ανηκεις και εσυ....!!!!!!


4.τα προεκλογικα ψεματα τα ξεχασες??????? Τα κλαματα απο τα δακρυγονα της νδ του gap τα θυμασαι??? Μεχρι και συνταξη στην ελληνιδα νοικοκυρα υποσχεθηκε κλπ... Ουστ ρε......


5.η απαντηση του ελληνα του απλου πολιτη και του καταβολεμενου οπως εσυ δεν ειναι οι δημ. Υπαλληλοι ειναι εκει εξω στις πλατειες εκει εξω που εσυ και το σιναφι σου δεν εχετε θεση..


Ο αγανακτισμενος Eλληνας θελει ξανα πισω το δικαιωμα του στη ζωη ....

Οχι αλλα λαμογια που προσπαθουν μεσω του διαδικτυου να αποπροσανατολισουν τον κοσμο.... Τραβα στο κυβερνητικο σου καναλι και πες τα αυτα.,...

Ξυπνησαμε λαμογια και δεν κοιμομαστε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!