tromaktiko: Λεμεσός: Οι πάσσαλοι της ΑΗΚ αναστατώνουν την κοινότητα Πύργου

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Λεμεσός: Οι πάσσαλοι της ΑΗΚ αναστατώνουν την κοινότητα Πύργου



Οργή και αγανάκτηση η οποία στρέφεται κυρίως προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αρχής Ηλεκτρισμού επικρατεί στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου, σε...
σχέση με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη μετακίνηση δεκάδων ξύλινων πασσάλων που βρίσκονται αποθηκεμένοι σε ανοικτό χώρο παρά τον Ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Μονής.
«Παρόλες τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει μετακίνηση των πασσάλων της ΑΗΚ σε άλλη περιοχή», δήλωσε στον «Φ» ο κοινοτάρχης Αργύρης Ευαγόρου. Έντονη είναι η ανησυχία του Κοινοτικού Συμβουλίου από το γεγονός ότι οι ξύλινοι πάσσαλοι που βρίσκονται τοποθετημένοι σε πολύ μικρή απόσταση από την οικιστική και τουριστική περιοχή είναι εμποτισμένοι με χημικά και εκπέμπουν έντονη δυσοσμία, αλλά και ρύπανση της ατμόσφαιρας, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα των τουριστών που διαμένουν σε παρακείμενες ξενοδοχειακές μονάδες.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου στην τελευταία συνεδρία του, αφού ανασκόπησε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, και λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενέργεια, αποφάσισε να στείλει τελεσίγραφο προς την Αρχή. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή του Κοινοτικού Συμβουλίου προς το Δ.Σ. της ΑΗΚ, αν εντός των προσεχών ημερών δεν υπάρξει η απαιτούμενη ευαισθητοποίηση, τότε θα κληθούν οι κάτοικοι θα προχωρήσουν οργανωμένα σε δυναμικά μέτρα αντίδρασης.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!