tromaktiko: Ζήλεψε την Μπαρτσελόνα ο Κασίγιας

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ζήλεψε την Μπαρτσελόνα ο Κασίγιας



Ο Ίκερ Κασίγιας δεν δίστασε να δηλώσει πως... ζήλεψε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Champions League, ενώ τόνισε πως για την επόμενη χρονιά ο στόχος της Ρεάλ είναι η παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης και το πρωτάθλημα.

«Ήξερα ότι όποιος κερδίσει τον ημιτελικό Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, θα ήταν και αυτός που θα έπαιρνε τον τίτλο. Είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, και οι δύο βέβαια από την Ισπανία. Στο τέλος, φάνηκε η υπεροχή της Μπαρτσελόνα. Ζήλεψα που είδα τον τελικό από την τηλεόραση. Το άξιζαν», ήταν τα λόγια του Κασίγιας, λίγες μόνο εβδομάδες μετά τα συνεχή clasico που προκάλεσαν ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.


Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που έφερε ο Μουρίνιο και τους στόχους της Ρεάλ για τη νέα σεζόν, ο αρχηγός των Μαδριλένων τόνισε: «Το πιο θετικό από την πρώτη χρονιά του Μουρίνιο ήταν η αλλαγή που έδωσε σε όλη την ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά σε τρεις διοργανώσεις, ενώ κερδίσαμε το Κύπελλο μετά από 18 χρόνια. Το αρνητικό ήταν ότι στις δύο μεγάλες διοργανώσεις, δεν κερδίσαμε κάτι. Για τη νέα σεζόν, πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στον τελικό του Champions League».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!