tromaktiko: Στην Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Στην Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο



«Αθάνατος» είναι πλέον ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που γυρίζει στην Βραζιλία μετά από 9 ευρωπαϊκά χρόνια γεμάτα επιτυχίες.

Λίγες ώρες μετά την τελευταία παράσταση του Ζιλμπέρτο Σίλβα μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού και πλέον γνωρίζουμε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Βραζιλιάνου παιχταρά. Ο «αόρατος τοίχος» για τους επόμενους 18 μήνες θα αγωνίζεται στην Γκρέμιο, η οποία εδώ και ένα χρόνο έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

«Η διοίκηση της Γκρέμιο ανακοινώνει την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό, ως επιπλέον ενίσχυση για το Brasileirao 2011. Ο παίκτης θα έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε την επόμενη εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα είναι για 18 μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Βραζιλιάνων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την απόκτηση. Πρόθεσή μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα της Γκρέμιο για να κάνει ακόμη καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα», είπε ο πρόεδρος της ομάδας Πάουλο Οντόνε.

Για τον «αόρατο τοίχο» μίλησε και ο Γκάμπριελ: «Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, καλός χαρακτήρας και επίσης μεγάλος αρχηγός. Για αυτό μην αναρωτιέστε πως μπόρεσε και έπαιξε 10 χρόνια στην Ευρώπη και στην Εθνική Βραζιλίας, όντας μάλιστα και αρχηγός.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!