tromaktiko: Τα ‘χωσε σε Αδαμίδη ο Μαρινάκης!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τα ‘χωσε σε Αδαμίδη ο Μαρινάκης!



Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έδωσε το παρών στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του κάνει ανοιχτή επίθεση λέγοντας πως ο ίδιος και η ΑΕΚ δημιουργούν συνεχώς προβλήματα!

Η αφορμή για την νέα κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Λίγκας, με τον ομόλογο του της Ένωσης είναι το… κόψιμο του ΟΠΑΠ στην τελευταία δόση προς τον συνεταιρισμό εξαιτίας των όσων είχαν γίνει στον πρόσφατο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο!

Εκτός όμως από το θέμα της δόσης, ο οργανισμός δεν υπογράφει με την Σούπερ Λίγκα κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της επόμενη σεζόν καθώς η κυβέρνηση έχει θέσει βέτο για αλλαγές στον πειθαρχικό δίκαιο. Όλα αυτά εξόργισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος… ξεσπάθωσε κατά Αδαμίδη επισημαίνοντας πως αφενός δημιουργεί προβλήματα και αφετέρου δεν δίνει το παρών στα Δ.Σ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του!

«Μακάρι να ήταν εδώ ο Αδαμίδης γιατί θα του έλεγα πολλά. Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα» τόνισε αρχικά ο Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ και δεν έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του για τα προβλήματα που δημιουργεί. Δεν επιτρέπεται να βγάζει η ΑΕΚ ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο ομάδα της γειτονιάς».

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως θα καταγγείλει τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ γιατί δεν έχει δικαίωμα να αρνείται να δώσει τα λεφτά που έχει συμφωνήσει στην αρχή της περιόδου, ενώ ο… μεγάλος χαμένος (από κάθε άποψη) του τελικού ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός έβγαλε την αγανάκτηση του λέγοντας: «Εγώ από θύμα έγινα θύτης. Πού ακούστηκε να τιμωρείται η ΑΕΚ 3, εγώ 2. Και να τρώω πρόστιμο 100.000 ευρώ»!

Βέβαια διοικητικό συμβούλιο χωρίς… σόου από τον Μπέο είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Έτσι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απευθυνόμενος προς τον Σπανό δεν έχασε την ευκαιρία να τα χώσει και σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ επειδή μόνιμα απουσιάζουν από τα συμβούλια (σ.σ την Τρίτη δεν έδωσαν το παρών επίσης ο ΠΑΟΚ και η Λάρισα)!

 «Σε βρήκαν και στα κάνουν» τόνισε ο Μπέος και συνέχεια κάνοντας την εξής πρόταση: «Να μοιράζονται τα λεφτά οι ομάδες που είναι εδώ κι όχι αυτές που λείπουν»!
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!