tromaktiko: Σήμερα Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη θα γελάσουμε

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σήμερα Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη θα γελάσουμε



Η κίνηση Μπουταρη να βάλει κολωνάκια σε ολη την Μητροπόλεως στην Θεσσαλονίκη για να τελειωνει το θεμα με τα διπλοπαρκαρισμενα νομιζω οτι ειναι σωστή σε μια πρώτη σκέψη...
επειδη ομως ο σαλονικιος δεν ειναι και πολυ συνηθισμένος σε τετοια πρωτοποριακα projects σημερα Δευτερα προβλεπω πολυ γελιο απο τις τρακες και το χαος οπου θα επικρατησει στον συγκεκριμενο δρομο !!!

Δεν θελω να πειτε οτι γινομαι μαντης κακων αλλα το ειδα λιγο σημερα κυριακη το εργο πρωτη μερα που τα συνεργεια ακομη περνουσανε τα κολωνακια και ειναι και μια ημερα χαλαρη για την κινηση της πολης . Μπλοκαρανε πολλοι συμπολιτες μας και μπερδευτηκανε αλλοι ποσοι σε ενα σημειο ειδικα που καθησα για κανα μισαορο και παρατηρουσα .

Φυσικα οπως θα δειτε και στην φωτο το διπλοπαρκαρισμα εννοειτε οτι θα εξακολουθησει να υπαρχει δεν το συζηταμε .

Δεν αλαζει ο ελληνας συνηθειες ευκολα .

Βεβαια εκτος απο τον πολιτη πρεπει να οργανωθει και ο δημος καλυτερα .τι θα κανει απο δευτερα το απορριμματοφόρο οπου μεχρι σημερα εβγαινε την ιδια ωρα ακριβως που κλεινουνε τα μαγαζια το μεσημερι και το βραδυ να μαζεψει τα σκουπιδια χωρις κανενα προγραμματισμο και μπλοκαριζε μια και καλη την ηδη φορτομενη απο κινηση μητροπολεως ? Θα πληρωσει νυχτερινα για να γινεται η αποκομιδη των σκουπιδιων μετα τις 11 το βραδυ οπως πρεπει να γινετε χωρις να ενοχλουνε κανενα και κυριως την κινηση των οχηματων ?

Με τα εκατονταδες ταξι τι θα γινει ? Στις πιατσες της αριστοτελους στην μητροπολεως τα ταξι εχουνε ουρα κυριως τωρα περισσοτερο λογω της αναδουλειας μεχρι και την βενιζελου το ιδιο γινετε και στην πιατσα της μητροπολης .
Θα βαλει η τροχαια η ο δημος αστυνομους ολη την ημερα να διωχνουν τα ταξι ?
Ελπιζω να πανε ολα καλα και να πετυχει το μετρο αυτο σε σωστη συνεργασια ολων μας και δημου και πολιτων γιατι πρεπει να αλλαξει επιτελους κατι σε αυτην την πολυ ομορφη κατα τα αλλα ομως πεθαμενη πολη που λεγεται θεσσαλονικη .


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!