tromaktiko: «Διπλοτσεκάρει» Κοστάντσο ο Ράντος

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Διπλοτσεκάρει» Κοστάντσο ο Ράντος



Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μετά τον Κοβάσεβιτς στέλνει τον προπονητή των τερματοφυλάκων του, Αλέκο Ράντο, στην Ελβετία για να σχηματίσει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για τον Φράνκο Κοστάντσο της Βασιλείας, είναι σημάδι ότι το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Αργεντινό γκολκίπερ είναι πολύ έντονο.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον είδε την περασμένη Κυριακή να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Σεντ Γκάλεν (0-0), σε έναν αγώνα κατά τον οποίο ο Κοστάντσο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αφού η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και η διαφορά δυναμικότητας με την πρωτοπόρο Βασιλεία είναι τεράστια. Έτσι ο Αλέκος Ράντος θα τον διπλοτσεκάρει στον αυριανό αγώνα της ομάδας του με την Λουκέρνη, μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του ελβετικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός με αυτό τον τρόπο φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 30χρονου έμπειρου τερματοφύλακα της Βασιλείας, που είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ο οποίος μετά τη λήξη του ελβετικού πρωταθλήματος (αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική) μένει ελεύθερος.

Αυτό είναι και το πιο δυνατό σημείο στην υπόθεση του Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος αν αποκτηθεί προορίζεται για την θέση του βασικού, και ο Ολυμπιακός προφανώς δεν έχει πρόβλημα ακόμα και αν χρειασθεί να καλύψει το σχετικά υψηλό κασέ του που υπολογίζεται γύρω στα 1.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Μετά την επιστροφή του Ράντου από την Ελβετία θα ακολουθήσει σύσκεψη για την αξιολόγηση τόσο της πρότασης για τον Κοστάντσο, όσο και των άλλων γκολκίπερς που περιλαμβάνει η μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, με τη συμμετοχή βέβαια και των Κοβάσεβιτς, Βαλβέρδε, και Μαθία.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!