tromaktiko: Συνεχίζουμε τον στρουθοκαμηλισμό

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνεχίζουμε τον στρουθοκαμηλισμό



Ούτε για αγανακτισμένους θέλω να πώ ούτε για νευριασμένους ούτε για απελπισμένους ούτε για λυπημένους , απορημένους , απορροφημένους αλλά για βαθιά κοιμισμένους για να μη πω βλαμμένους.
1.Για ψάχτε ρε παλληκάρια τις ΜΚΟ . Πότε ιδρύθηκαν και από ποιούς , ποιοί συμμετέχουν , τι φράγκα έχουν πάρει από πού τα έχουν πάρει και τι σκατά έχουν προσφέρει.( αμα κάνετε το λογαριασμό και δείτε τι έχουν αρπάξει θα πάθετε ίλιγγο)  .
2.Για ψάχτε ρε παληκάρια ποιές 70 κρατικές υπηρεσίες έχουν θεμελιώσει το δικαίωμα οι υπάλληλοί της να ασφαλίζονται πέρα από την δημόσια ασφάλιση και σε ιδιωτικό φορέα ( ας πούμε Εθνική ασφαλιστική ...έτσι για κερασάκι ) με το δημόσιο να καλύπτει το 95% !!!! των ασφαλίστρων !!!!! ? , που σημαίνει οτι ο κάθε κουραδοσυνδικαλίσταρος μετά την συνταξιοδότησή του αρπάζει ένα εφάπαξ κοντά στα 200 χιλιάρικα? Πότε έγινε η ρύθμιση ρε μάγκες και από ποιούς? 

Να βγώ ρε μάγκες και γω στο Σύνταγμα , να πάρω τα μικρά μου τη σύζυγο τα ανήψια και να πάω. Να φωνάξω . Τι και σε ποιόν? Ονόματα μάγκες , ονόματα ...Τόσα έφαγες κύριε τάδε τόσα εσύ τόσα ο άλλος και όλοι τους τεχνάσθηκαν κόλπα ωραία . Δικαιοσύνη ρε μάγκες . Αυτό θέλω . Αυτό δε βλέπω .

Υ.Γ Ενδεικτικά οι δύο παραπάνω περιπτώσεις αμα προστεθούν σε παράδες , κοντεύουν τα λεφτά που παρακαλάμε να μας δώσουν οι Τροικανοί αυτήν την περίοδο.!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!