tromaktiko: "Ο λαός έχει δύναμη που δεν την γνωρίζει αν κινηθεί συλλογικά και ακομμάτιστα"

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

"Ο λαός έχει δύναμη που δεν την γνωρίζει αν κινηθεί συλλογικά και ακομμάτιστα"



Eχθες ημουν στο Σύνταγμα.
κάθε ημέρα θα είμαι εκεί...
ξεσηκωθειτε ,ξυπνηστε ,παρτε το μετρο και κατεβειτε. ο λαος εχει δυναμη και αλλαζει τα παντα. ατομικα και συλλογικα, ειρηνικα. πρεπει να καταλαβετε οτι αν δεν κατεβειτε στις πλατειες και αν δεν...
διαδηλωσετε εναντιον των λαμογιων που λεηλατησαν τη χωρα μας και εμας ,δεν θα γινει τιποτα.ειναι σικε το παιγχνιδι απο τον φεβρουαριο του 2009.η χωρα οδηγειται σε ολοκληρωτικη καταστροφη με το δντ και τη τροικα.η μονη λυση ειναι η πτωχευση και γιατι οχι και η επιστροφη στη δραχμη. θα το λεω μεχρι να παθω καρκινο στο λαρυγγα. θα σκισω τα πτυχια μου ,θα πεσω απο την ακροπολη (λεμε τωρα)!!! δεν μπορει να αλλαξει η κατασταση αν δεν γινει ενα απο τα δυο ή και τα δυο.
δεν θα ειναι ευκολη η κατασταση αλλα θα ειναι σαφως καλυτερη απο την επιλογη του εγκλωβισμου στο ευρω με ορους τοκογλυφικους,ορους δουλοπαροικιας και με προδοτες πολιτικους που σικε το "παιζουν" δημοκρατες και τιμητες του εθνους ενω οι ιδιοι ακολουθουν χουντικες μεθοδους,καλυμμενες με δημοκρατικο μανδυα,πρασινη αναπτυξη,χρησιμοποιηση νεων τεχνολογιων,ανοιχτη διακυβερνηση και ολες τις αρλουμπες μαζεμενες.
θα θυμαστε ολοι την αποστολη βιογραφικων στο opengov.gov.gr
για επιλογη θεσεων γενικων γραμματεων στα υπουργεια. τελικα 30000 και πλεον συμπολιτες μας εστειλαν βιογραφικα και το αποτελεσμα ηταν να προσλαβουν μετα απο 10 μηνες εως ενα ετος,τους δικους τους ανθρωπους,γιους,κορες,ανηψια και ξαδελφια πρωην υπουργων και στελεχων του παλαιου πασοκ του ανδρεα παπανδρεου οι οποιοι ξαφνικα "εκμοντερνιστικαν" και αποτελουν την αυλη του γιωργακη.
μια κυβερνηση που κατα 60 % αποτελειται απο μη εκλεγμενους βουλευτες οι οποιοι ειναι ολοι φιλοι του γιωργου ,μια παρεϊτσα,και τους οποιους γνωριζε στα γυμναστηρια ,στα αθλητικα κεντρα και φυσικα στις λεσχες τις οποιες υπηρετει .

τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα. αποτελεουν κινδυνο για την ελλαδα και το εθνος. ξυπνηστε,ξεσηκωθειτε και κατεβειτε. κατι θα γινει.εχθες πανω απο 50000 λαου ηταν στο συνταγμα και σιγουρα πανω απο 150000 περασαν μεχρι αργα το βραδυ σε μια διαρκη κινηση πληθυσμου στο συνταγμα. τα βαγονια του μετρο ηταν γεματα και ο κοσμος "σαρεδολποιημενος" μην βλεπετε mega,ant1 κρατικη τηλεοραση με εξαιρεση την ετ3.ειναι ολα ελεγχομενα κρατικοκαναλα.
η αληθεια βρισκεται αλλου και εiνai, εκει εξω. στο συνταγμα,στις πλατειες,παντου σε ολη την ελλαδα.
προωθηστε το μηνυμα.
ξεσηκωθειτε !

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!