tromaktiko: Ο λαός της Ηλείας

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο λαός της Ηλείας



Ο λαός της Ηλείας ειναι προνομιούχος, δεν εχει αναγκη να διαδηλωσει, δεν ειναι αγανακτισμένος, γιατι να ταλαιπωρηθει όπως ολοι η Ελλάδα και ολη η Ευρώπη, που φωναζε μεσα στην βροχη οτι δεν παει αλλο.
Εμείς προτιμησαμε την παραλια και τις καφετέριες, αραχτοι με τα φιρματα γυαλια ηλιου, με τα πανακριβα μας κινητα, με τις φραπεδιες μας, τα φρεντακια μας και τα φρεντοτσινακια μας. Τι αναγκη εχουμε, το δρομο μας τον εφτιαξαν, το σιδηροδρομικο δικτυο το αναβάθμισαν, τα σχολεια μετα το σεισμο τα εφτιαξαν, τις σχολές και τα ΤΕΙ τα αναβάθμισαν, τις παραλιες και τους αρχαιολογικούς χώρους τα αξιοποιησαν, το αεροδρομιο που υπηρχε ξαναλειτουργησε! Μασαμε νομιζετε που μεθαυριο δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε τα δανεια και θα μας παρουν τα σπιτια? Εχουμε τις παραλίες και θα αραζουμε με τα ακριβα μας γυαλιά, η μήπως θα την ακουσουμε που ολοι η Ελλάδα θα ανηκει σε ξένους και θα δουλευουμε στα ξενοδοχεια τους για 200 ευρω και παλι διπλα στην θαλασσα θα ειμαστε δεν μασαμε.
Φωναζουν εδω και μέρες ολοι στην Ευρώπη για δημοκρατια και αξιοπρεπεια! Εμείς δεν τις ξερουμε αυτές τις λέξεις, εμείς ξερουμε μονο την δουλοπρεπεια και σηκωνομαστε απο τις καρέκλες μας για να χαιρετήσουμε τους άρχοντες και τους βο(υ)λευτες που μας βοηθουν παντα!
Συγχαρητήρια στο λαο της Αμαλιάδας και του Πύργου αυτοι και οι 300 θα μεινουν στην ιστορια, γιατι η Ελλάδα σε λιγο καιρο μονο ιστορια θα ειναι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!