tromaktiko: Επιτροπές πανελληνίων

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Επιτροπές πανελληνίων



Είμαι εκπαιδευτικός στη πόλη της Λάρισας. Αυτό το καιρό όπως είναι γνωστό απασχολούμαστε και ως επιτηρητές στις πανελλήνιες.
Βέβαια ποτέ δε κατάλαβα, γιατί πρέπει εξτρά να λαμβάνουμε το ποσό των 10 ευρώ για κάθε μια επιτήρηση. Έιναι η δουλειά μας και δεν υπαρχει κανένα νόημα γι' αυτό το δεκάρικο.
Αλλά βέβαια με αυτή τη λογική, δε θα πρέπει τα άτομα που απασχολούνται στα βαθμολογικά κέντρα (και δε μιλάω για βαθμολογητές) και η επιτροπή του κάθε σχολείου να λαμβάνει το ποσό των 300 ευρώ για 6 μέρες. 300 έκαστος ο συνάδελφος. Δηλαδή ο επιτηρητής για 6 μέρες 60 ευρώ, ενώ το μέλος της επιτροπής 300 ευρώ! Και φτάνω στο ρεζουμέ της υπόθεσης, γιατί κύριοι της δευτεροβάθμιας βάζετε επιτροπές στα σχολεία αλλά και στα βαθμολογικά κέντρα τους ίδιους συναδέλφους πάντα???
Με ποιο κριτήριο γίνεται η επιλογή; Η απάντηση βεβαίως είναι προφανής. Ο γνωστός του γνωστού, του συνδικαλιστή, των προϊσταμένων και πάει λέγοντας. Τα ίδια άτομα, προκλητικά πλέον, βαρεθήκαμε να τα βλέπουμε. Έλεος πια... Και μετά έρχεστε κύριοι συνδικαλιστές στα σχολειά και ζητάτε τη ψήφο μας! Ντροπή σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!