tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Κρίνονται τα πάντα σήμερα σε Ελβετία, Αυστρία και Ελλάδα γεγονός που ανεβάζει στα ύψη το θερμόμετρο της αγωνίας για τις προνομιούχες θέσεις. Αγωνιστική έχουμε και στη Δανία, ενώ υπάρχει και πλούσια δράση στο Κύπελλο Νορβηγίας μια διοργάνωση όπου οι εκπλήξεις είναι συχνό φαινόμενο. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Πιέσεις δέχτηκε το διπλό του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ με τους «πράσινους» να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και με νίκη να παίρνουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στο σεντόνι. Το διπλό έπεσε σε αρκετές εταιρείες και στο 1.70. Στο άλλο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ το μεγάλο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ που περιμένει γκέλα του Παναθηναϊκού. Ο άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Ολυμπιακού Βόλου παίζει κατά μέσο όρο στο 1.20.

Πολλά και ισχυρά τα θεωρητικά φαβορί στο Κύπελλο Νορβηγίας, όμως θέλει προσοχή καθώς οι εκπλήξεις έχουν μεγάλη συχνότητα επαλήθευσης. Τα πιο δυνατά στηρίγματα είναι οι άσοι της Βίκινγκ, της Λίλεστρομ και της Τρόμσο σε αποδόσεις κοντά στο 1.30. Υποχωρεί στο 1.50 και στο 1.45 η Χαούγκεσουντ, κινήθηκε ανοδικά η Σταρτ στο 1.55, η Σόγκνταλ παίζει και στο 1.65 με ανοδική τάση, ενώ στο 1.90 και στο 1.95 ανέβηκαν τα διπλά της Στρόμγκοντσετ και της Ααλεσουντ.

Φινάλε αγωνίας στην Ελβετία με τη Βασιλεία να θέλει νίκη επί της Λουκέρνης για να κόψει πρώτη το νήμα με τον άσο μόλις στο 1.15. Στο 1.20 παίζει η Ζυρίχη που παραμονεύει για το στραβοπάτημα των πρωτοπόρων. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι Γιουνγκ Μπόις και Σιόν σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που καίγονται για βαθμούς.

Στην Αυστρία ισχυρό προβάδισμα έχει η Στουρμ Γκρατς που θέλει τη νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα. Την απειλεί θεωρητικά η Αούστρια Βιέννης που υποδέχεται στο ντέρμπι την Σάλτσμπουργκ με τον άσο να φτάνει και στο 1.90.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Ααλμποργκ στη Δανία που υποχωρεί στο 1.75. Κινήθηκε πτωτικά στη Σουηδία η τιμή της Ερεμπρο στο 2.40 και δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Σκωτίας στο 2.10 στο φιλικό με την Ουαλία. Αλλαξε τιμή τελικά η Νέα Υόρκη στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και από το αρχικό 1.85 παίζει στο 1.65, αφού ο άσος βρίσκεται στις περισσότερες εταιρείες και κάτω από το 1.70.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!