tromaktiko: Σχετικά με: Αρθρο για το Τ. Ταμιευτηριο

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σχετικά με: Αρθρο για το Τ. Ταμιευτηριο



Θα ηθελα να πω στον κυριο που λεει να ντρεπομαστε που ειμαστε ταμείες στο ΤΤ και οτι δεν εχουμε τιποτα...
εχουμε 2 πτυχια ΑΕΙ κυριε παπαγάλε,3 γλώσσες κυριες παπαγάλε, πτυχιο υπολογιστή κυριε παπαγάλε, και παιρνουμε 1050ευρώ κυριε παπαγαλε της κυβέρνησης που λες οτι παιρνω 2000ευρώ.!

Εσυ να ντρέπεσαι κυριε παπαγάλε.

Εκτός και αν ο εισαγγελέας εχει και αυτος εντολή απο την κυβέρνηση...

Τροπικη χώρα γιναμε εχουμε γεμίσει παπαγάλους! ΜΕγάλες μυτες σαν του πινόκιο!

Ντροπή σου!!!! Ελα να δείς πως ειναι η δουλεια παπαγάλε, φτανει φραπέ,καφετέρια,και Che απο τον υπολογιστή.

Αναγνώστης

--------------------
Είμαι υπάλληλος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο , έχω εισαχθεί με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, εχω 12 χρόνια προυπηρεσία με πτυχίο, μεταπτυχιακό και δύο ξένες γλώσσες.Σε ενημερώνω ότι ο μισθός μου ανέρχεται σε 1200€.

Αναγνώστης

---------------------

Θα ήθελα να καλησπερίσω το παπαγαλάκι της Κυβέρνησης και του ΓΑΠ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/2000_25.html ώς απλή υπάλληλος ταμειας του Ταχ.Ταμιευτηρίου παιρνω 1000ευρώ, θα ήθελα να μου δείξεις πώς συμπέρανες οτι παιρνω 2000ευρώ και φυσικά αποδείξεις βαρέθηκα να βλέπω παπαγάλους να κυκλοφορούν.!!!!
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ειναι η μοναδική τράπεζα που στέκει και αγγίζει πραγματικά το άριστο, η μοναδική τράπεζα που ο Ελληνας νιώθει ασφάλεια για τα λεφτά του, η μοναδική τράπεζα που έχει κέρδη καθε χρονο και ΝΑΙ παπαγαλάκι μου!!!αυτη η τράπεζα ειναι το ΤΤ!
ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αν δε δώσεις θα κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφίμιση!!!! Ολοι οι γνωστοί μου που ειναι και αναγνώστες του τρομακτικού γνωρίζουν οτι παιρνω 1000ευρώ και εσυ λες οτι παιρνω 2000ευρώ, ή ζητάς άμεσα συγνώμη αγαπητό παπαγαλάκι ή κάνω μυνηση στο ορκίζομαι και ας παρέμβει ο εισαγγελέας!
 Υπάλληλος του Τ.Τ που κάποιος δημιουργεί φήμες είς βάρος της.

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!