tromaktiko: «Θεμιτό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις»

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Θεμιτό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις»



«Δεν μπορούν να ενοχοποιούνται οι απόψεις. Οι προτάσεις είναι θεμιτό να υπάρχουν» σημείωσε ο Γιώργος Πεταλωτής σχολιάζοντας τις θέσεις που διετύπωσε ο Δημήτρης Ρέππας για τις απολύσεις στο δημόσιο. Όπως είπε: «Τη Δευτέρα στο υπουργικό θα γίνει η...
 συζήτηση. Θα βγει η συλλογική απόφαση. Πρόβλημα θα είναι αν μετά τις αποφάσεις υπάρχουν φωνές που τις αμφισβητούν»

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα όσα ανέφερε η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Ζ.Κ. Γιούνκερ είπε: «Έχουμε αποδείξει ότι δεν δεχόμαστε τα τελεσίγραφα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «απορρίπτει την κινδυνολογία που υπάρχει μέσα και έξω από τη χώρα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, νηφάλιοι και η αλληλεγγύη για την οποία μιλούν κάποιοι εταίροι μας δεν συνίσταται σε βοήθεια. Δεν ζητήσαμε βοήθεια. Δανεικά ζητήσαμε» ενώ συμπλήρωσε πως η τρόικα δεν είναι μπαμπούλας και πρόσθεσε: «Όσοι προβαίνουν σε λεονταρισμούς και παλικαρισμούς και φωνάζουν πετάξτε έξω την τρόικα να μας πούνε που θα βρούμε τα λεφτά».

Σχετικά με τις εκλογές υπογράμμισε «εννοείται δεν υπάρχει θέμα εκλογών και είπε «δεν θα μπει η χώρα σε περιπέτειες επειδή κάποιοι δεν αισθάνονται την ευθύνη τους».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και αναφερόμενος στα όσα ακούγονται περί μεταρρυθμιστικής κόπωσης της κυβέρνησης σημείωσε: «Έγιναν τεράστιες αλλαγές σε 19 μήνες. Δεν τις κάνανε άνθρωποι κουρασμένοι. τις κάνανε άνθρωποι που δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έχει κουραστεί κανείς».

real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!