tromaktiko: Χρήστος Μαγκούφης «Κονομάνε οι ΜΚΟ με …ανύπαρκτες αρκούδες στα Τρίκαλα»

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Χρήστος Μαγκούφης «Κονομάνε οι ΜΚΟ με …ανύπαρκτες αρκούδες στα Τρίκαλα»



Έγκριση ποσού 16 εκ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις του οδικού άξονα Ε-65....Για ποσό που ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ που πήραν οι ΜΚΟ Οργανώσεις γύρω από την υπόθεση της προστασίας της καφέ αρκούδας, έκανε λόγο στην πρόσφατη σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Βουλευτής του ΠαΣοΚ Χρήστος Μαγκούφης.

«Μεγάλωσα στην περιοχή και δεν είδα ποτέ αρκούδα. Μόνο … ταμπέλες που αναφέρουν ότι υπάρχει αρκούδα. Είναι κόλπα αυτά για να κονομάνε χρήμα Μ.Κ.Ο. που πήραν περισσότερα από 6 εκ. ευρώ από την κατασκευή της Εγνατίας Οδού», ανέφερε ο Βουλευτής, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του οδικού άξονα Ε-65.
Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, είχε αναφέρει πως «θα γνωρίζουμε οριστικά αν η κατασκευή του έργου σταματά ή ξεκινά εκ νέου στα τέλη Μαΐου που θα υπάρξει η απάντηση των κατασκευαστικών εταιρειών».
Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, αποκάλυπτε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, είχε εγκριθεί η χρηματοδότηση με ποσό 16 εκ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις του οδικού άξονα Ε-65.
http://www.trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!