tromaktiko: Είσαστε εχθροί του λαού φύγετε τώρα

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Είσαστε εχθροί του λαού φύγετε τώρα



Είναι γνωστό ότι η Κυβέρνηση μας εξαπάτησε όλους με το « λεφτά υπάρχουν » και αφού πήρε την εξουσία οδήγησε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...
Συνεπικουρούμενη από τα ΜΜΕ στοχοποίησε τους δημοσίους υπαλλήλους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ και αφού περιέκοψε μισθούς και συντάξεις οδήγησε μια ολόκληρη κοινωνική τάξη σε οικονομικό μαρασμό και εξαφάνισε εργασιακά και θεσμικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αγώνες γενεών ολόκληρων.

Το άμεσο αποτέλεσμα της μείωσης της αγοραστικής δύναμης αλλά και οι συνεχείς αυξήσεις στα καύσιμα, ΦΠΑ κ.λ.π. εξαφάνισαν και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αφού η Κυβέρνηση εξετέλεσε τις εντολές της Τρόικας και του Βερολίνου σήμερα ακολουθώντας τις νέες εντολές για ξεπούλημα του Δημοσίου στρέφεται εναντίον εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με μετατάξεις, απειλές και ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών καθαριότητας αφού με πρόσχημα την καλύτερη λειτουργία των δήμων δίνει τη δυνατότητα στους Δημάρχους να εκχωρούν αρμοδιότητες αποκομιδής στους μεγαλοεργολάβους στερώντας παράλληλα στους εργαζόμενους και τη δυνατότητα ακόμη και της αντίδρασης ή και των απεργιακών κινητοποιήσεων.

΄Εχουμε να δηλώσουμε όμως ότι ο λαός ξεπέρασε το αρχικό σοκ και αυτή τη στιγμή γνωρίζει ότι υπήρχαν άλλες λύσεις και ότι η Κυβέρνηση ξεπουλήθηκε στον Στρος Κάν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να μπορεί να νομοθετεί πραξικοπηματικά χωρίς διάλογο και χωρίς αντιδράσεις αφού ο ίδιος ο Υπουργός Ραγκούσης αρνείται να συζητήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Καλούμε την Τετάρτη 18 Μαιου στην Πλατεία Καραισκακη στις 12 το μεσημερι όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους αλλά και όλους όσους πιστεύουν στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών, στη δημοκρατία και στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας σε έναν ενιαίο ανένδοτο αγώνα κατά του Ραγκούση που εξαφανισε τα εργασιακα δικαιωματα των εργαζομενων στο δημοσιο και τους ΟΤΑ και εξαπέλυσε πογκρόμ διώξεων στους συμβασιούχους , του εντολοδόχου του Βερολίνου και της Τρόικας , του εκπροσώπου των μεγαλοεργολάβων και εναντίον αυτης της Κυβέρνησης που πούλησε τη χώρα και το λαό.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΠ-ΟΤΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!