tromaktiko: Αγανακτησμένοι σε όλη την Χώρα

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αγανακτησμένοι σε όλη την Χώρα



Είμαι ένας νέος 24 ετών, έιχα πάρει μια ειδοποιηση για την συμμετοχή μου στην εκδήλωση στο Σύνταγμα.
Η απάντηση που έδωσα ήταν ΙΣΩΣ να παρεβρεθώ μιάς και καθημερινά δουλεύω απογεύματα. Η εργασία μου είναι με Σύμβαση ορισμένου χρόνου και μάλιστα ανα μήνα και απο ότι έχει διαρρεύσει δεν έχει χρήματα να μας πληρώσει για αυτό έχει προχωρήσει σε πολλές απολύσεις την τελευταία εβδομάδα εν μέσω της Σύμβασης, άρα μια ΑΠΟΥΣΙΑ ίσως να ήταν καταδικαστική για το εαν συνεχίσω να συνεργάζομαι με την αυτή την Εταιρεία.

Τώρα ακούμε απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πόσο καλή είναι η κίνηση αυτή απο όλους τους πολίτες, χωρίς κομματικές ταυτότητες όλοι ενωμένοι..

Περίεργη συμπάθεια θαρρώ απέκτησε η κίνηση αυτή απο τους Καλανάρχες την ίδια ώρα που οι ίδιοι δημιουργούν περισσότερους ανέργους ( εξάλλου 40 % ανεργία εχουμε )

Εγώ προσωπικά δεν θα κατέβω στο Σύνταγμα γιατί στην Ελλάδα μια αυθόρμητη κίνηση των πολιτών ( εαν είναι τέτοια) έσπευσαν κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί να την καπηλευτούν και μάλιστα έβγαζαν και λώθως συμπεράσματα....!!

Για να σταματήσει αυτό όμως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να καταλάβουν ότι η ΤΙΜΩΡΙΑ και η ΑΠΟΦΑΣΗ έρχονται την ώρα της κάλπης και όχι μετά απο αυτή σε διάφορες πορείες και συγκεντρώσεις...Αλλά στις κάλπες όλοι σκέφτονται πως θα βολευτούν τα παιδιά, τα ανηψια στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Ένα Δημόσιο που έχει υπερφοτωθει με κόσμο και πολλές φορές άχρηστους εαν όχι όλες. Πρέπει να πάψει αυτό για να πούμε ότι ΘΕΛΟΥΜΕ γιατί τώρα έχουμε μια μεσοβέζικη λύση στα θέματα μας...

Οπότε κύριοι, κυρίες Αγανακτησμένοι που ήσασταν την ώρα των Εκλογών ;;

Η Δημοκρατία μας αυτή είναι οι πορείες και τα λοιπά έιναι το αλευράκι που φουσκώνει το σύστημα, μέρος του οποίου είστε ΟΛΟΙ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!