tromaktiko: Πολύτιμος ο «Κατσούρ»

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πολύτιμος ο «Κατσούρ»



Μπορεί να έχει ακούσει τα μύρια όσα από την αρχή της σεζόν, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης αποδεικνύεται πολύτιμος για την ομάδα.

Ο Κώστας Κατσουράνης ίσως φέτος να έχει ακούσει τα περισσότερα από τον καθένα. Ο Πατρινός μέσος έχει χαρακτηριστεί από αδιάφορος μέχρι τουρίστας και «μισθοφόρος». Ο ίδιος, όμως, αποδεικνύει με την παρουσία του και την... απουσία του μέσα στο γήπεδο πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα και πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι.

Ενδεικτικό παράδειγμα το γεγονός πως η απουσία του στο ματς του Βόλου έκανε το κέντρο του Παναθηναϊκού να μοιάζει με παιδική χαρά και τον Αλβάρες από την απέναντι πλευρά να κάνει μεγάλο παιχνίδι, ενώ στο ΟΑΚΑ ο «Κατσούρ» ανέβασε με την παρουσία του όλη την ομάδα και κυρίως έδειξε πως βρίσκεται με τον Σισέ με κλειστά μάτια.


Ο Κατσουράνης είναι ίσως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μυαλό στο ελληνικό πρωτάθλημα και η απουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ σίγουρα δεν είναι αμελητέα. Τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο κυρίως στο οργανωτικό και στη δημιουργία φάσεων για τον Σισέ.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!