tromaktiko: Μπορεί οτιδήποτε "λαθραίο" να νομιμοποιείται;

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μπορεί οτιδήποτε "λαθραίο" να νομιμοποιείται;



Μεγάλη απορία μου έχει δημιουργήσει το γεγονός ότι ακούω τα μεγάλα κεφάλια... της Αριστεράς να λένε ότι μια λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ειναι να δωθούν άδειες παραμονής για να μην είναι "φαντάσματα"..!! Κι εγω με το φτωχό μου μυαλό αναρωτιέμαι.. Λαθρομετανάστης ετοιμολογικά σημαίνει ΛΑΘΡΑΙΟΣ(ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.. Συμφωνα με τον ΝΟΜΟ αυτης της χωρας πρέπει να διωχθούν διοτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..! Και ρωτ! άω εγώ.. Με ποιο δικαίωμα την παρανομία την βαφτίζουν νομιμότητα? Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν οι μετανάστες που ήρθαν νομιμοι και πάσχισαν να βγάλουν την άδεια παραμονής? Και στην τελική, εγω σαν Έλληνας φορολογούμενος σε αυτο το κράτος που βγάζω 600 ευρώ και τα μισά μου χρήματα πάνε στα ταμεία του δημοσίου, για ποιον λόγο όταν έχω κάτι λαθραίο, ή κάνω κάτι "παράνομο" να με τσεκουρώνει και να δέχομαι ποινές-κρατήσεις-φυλακίσεις..! Για ποιον λόγο σε αυτην την χώρα ο Έλληνας να τιμωρείται για τις παρανομίες και στον λαθρομετανάστη να βαφτίζουν την παρανομία του ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΗ ‘..!!
Να υποθέσω ότι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ παραταξεις που υποστηριζουν αυτες τις λύσεις, τρέφουν αυτον τον σεβασμό σε ψηφισμένους νομους στην βουλή? Οπότε και τι τους διαχωρίζει άραγε από την Χούντα?
Οι 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ της ΥΠΑΤΙΑΣ πήγαιναν στο κτίριο με την συνοδεία της αστυνομίας..! Δηλαδή δεν εφάρμοζαν τον νομο, που υποχρέωση τους ειναι να συλληφθούν..!! Γιατι να γινονται αυτα στην χώρα αυτή? Γιατι δνε εφαρμοζονται οι νομοι? Μηπως η λύση ειναι να γινουμε όλοι αλλοδαποί παράνομοι, μήπως και καταφέρουμε να ζήσουμε ελέυθεροι στην χώρα μας?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!