tromaktiko: Άφησαν εκτός διακοπών ΑΜΕΑ προκειμένου να βολέψουν ημετέρους

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Άφησαν εκτός διακοπών ΑΜΕΑ προκειμένου να βολέψουν ημετέρους



Ανάλγητη και απάνθρωπη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά συνδικαλιστών του ΟΤΕ οι οποίοι κατά την πρόσφατη ''κλήρωση'' για το ποιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του ΟΤΕ θα παραθερίσουν στα...
παραθεριστικά κέντρα του Οργανισμού στην Τέμενη Αιγίου και στο Φανάρι Κομοτηνής , άφησαν εκτός προγράμματος άτομο με αναπηρία άνω του 67% , που δεν έχει κληρωθεί ποτέ!!! Αντίθετα ''κληρώθηκαν'' άτομα(δόξα νάχει ο Θεός έχουν καλά την υγεία τους), που έχουν ''κληρωθεί'' ξανά!!! Και το ''ωραίο'' είναι ότι έβγαλαν και κατάλογο με αναπληρωματικούς και ω!!! του παραδόξου θαύματος και εκεί η ΄΄κληρωτίδα'' έκανε το ''θαύμα'' της ''βγάζοντας'' πάλι εκτός διακοπών το ΑΜΕΑ. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο εξωφρενική αφού συντάχθηκε και κατάσταση με αυτούς που δεν έχουν κληρωθεί ποτέ,προκειμένου να κάνουν διακοπές το εφετινό καλοκαίρι,αλλά δυστυχώς εκεί έκανε το ''θαύμα'' του ο ''δαίμων'' του ...τυπογραφείου αφήνοντας οριστικά στην απέξω το ΑΜΕΑ.
Αυτή είναι η νοοτροπία συνδικαλιστών του ΟΤΕ που υποτίθεται ότι εκλέγονται για να υπερασπίσουν το κοινό συμφέρον , αλλά οι πράξεις τους δείχνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης τους , τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα των κολλητών τους.Οι κύριοι συνδικαλιστές του ΟΤΕ που εκτράφηκαν με τη στήριξη και τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων,είναι υπεύθυνοι για πολλά κακώς κείμενα στον Οργανισμό.Κάποιοι από αυτούς κοιτάζουν πως θα πάρουν καμιά θεσούλα σε καμιά θυγατρική ή καμιά θέση προϊσταμένου ή και διευθυντή με παχυλά επιδόματα. Η αναξιοκρατία βασιλεύει και αυτοί ποιούν την ''νήσσαν''.Οι πτυχιούχοι στον ΟΤΕ δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και η λέξη εργασιακή δικαιοσύνη είναι λέξη μάλλον άγνωστη για αυτούς.Τα προνόμια των συνδικαλιστών είναι πολλά και κυρίως δεν εργάζονται!!!! Έχουν ασυλία σε αυτό που λέμε απόλυση και κάπου - κάπου ρίχνουν το σύνθημα για καμιά ψιλοαπεργία και μετά πέρα βρέχει... Τι κι΄αν πουληθεί όλος ο ΟΤΕ; Αυτοί έτσι κι' αλλιώς έχουν δεμένο το γαϊδαρό τους,δεν πρόκειται να απολυθούν.Άντε να χάσουν κάποια προνόμια. Αλίμονο στους ψηφοφόρους τους!!!
ithominews.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!