tromaktiko: Απάντηση σε όσους κινδυνολογούν ότι έχουμε λεφτά μέχρι τα μέσα Ιουλίου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάντηση σε όσους κινδυνολογούν ότι έχουμε λεφτά μέχρι τα μέσα Ιουλίου



Για όσους διαδίδουν ότι έχουμε λεφτά μέχρι 18 Ιουλίου θα ήθελα να του θυμίζω το εξής....
Όλος ο ξένος δανεισμός των τελευταίων μηνών χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των τοκογλυφικών δανείων που έχουν συνάψει οι πολιτικοί/κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια.
Ούτε ένα ευρώ από όσα δανειζόμαστε δεν χρησιμοποιείται για να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, δαπάνες για παιδεία, δαπάνες για υγεία, κοινωνικές παροχές κλπ κλπ. Καταλάβετε το. Ξεπουλάνε τη χώρα για να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή της διεθνούς τοκογλυφίας και όλων εκείνων που αποκόμισαν τεράστια κέρδη, μοιράζοντας δεξιά και αριστερά μίζες σε μια σειρά πρόθυμων και υπάκουων εθνικών προδοτών.
Πράγματι για αυτούς ο καλός κουμπαράς που λέγεται Ελλάδα στερεύει στα μέσα του Ιούλη. Άλλα μόνο για αυτούς - μόνο για τα συμφέροντα τους και για όλους του οσφυοκάμπες ραγιάδες, δούλους και υπηρέτες τους.
Η μόνη λύση είναι η προσφυγή στη διεθνή κοινότητα ενάντια στους διεθνούς τοκογλύφους και η μη αποδοχή του χρέους που συνδέεται με δαπάνες οι οποίες έγιναν με δωροδοκίες και αντεθνικές ή προδοτικές πράξεις.
Μην αφήνεται λοιπόν το κάθε πληρωμένο παπαγαλάκι σας να σας τρομοκρατεί.
Μόλις οι διεθνείς ληστές δουν ότι χάνουν το παιχνίδι, οι ίδιοι θα τρέξουν να σώσουν το ευρώ διαγράφοντας οι ίδιοι τα δάνεια και προσπαθώντας να συγκρατήσουν τη διεθνή οικονομική νομισματική ισορροπία που θα περιορίσει τη χασούρα τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε τα τοκογλυφικά δάνεια που υποτίθεται τους χρωστάμε είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχουν κεφαλαιοποιήσει και προσδοκούν από την πολιτική που εφαρμόζουν.
Οι μόνοι που θα την πληρώσουν θα είναι οι εθνικοί προδότες οι οποίοι γυμνοί πλέον θα αφεθούν στην κρίση του λαού και της ιστορίας.
Για αυτό ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Αν για κάποιους τελειώνουν τα λεφτά στις 18 Ιουλίου είναι μόνο για τους διεθνείς ληστές και τους εθνικούς προδότες.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!