tromaktiko: Απ' το ρεκόρ στην... μαγνητική!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Απ' το ρεκόρ στην... μαγνητική!



Το... κακό μάτι έπιασε τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος, μετά τους 33 πόντους του περασμένου Σαββάτου, σήμερα πρωταγωνίστησε όχι για καλό, καθώς έπεσε τραυματίας στο παρκέ το ΟΑΚΑ!
Το χρονόμετρο έδειχνε 18'01'' (36-24), με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει χαλαρός απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά», ξέροντας πως την Πέμπτη ακολουθούν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό.


Ο Στράτος Περπέρογλου βούτηξε στο παρκέ για να διεκδικήσει τη μπάλα από τον Μιχάλη Γιαννακίδη, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του το μόνο που «κέρδισε» ήταν ένας τραυματισμός!


Ο 27χρονος φόργουορντ άρχισε να ουρλιάζει από τους πόντους στο αριστερό χέρι, με το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» να πέφτει πάνω του για να δει τι έχει, πριν τον κουβαλήσει μέχρι τα αποδυτήρια κι ενώ εκείνος έβαζε μπροστά στο πρόσωπό του μία πετσέτα για να καλύψει τα δάκρυά του. Η... πρώτη γνωμάτευση κάνει λόγο για διάταση στην ωμοπλάτη, αλλά σίγουρα στον Παναθηναϊκό θα γνωρίζουν αφότου ο διεθνής άσος βγάλει μαγνητική!

Η σειρά των τελικών των playoffs αρχίζει την Πέμπτη κι από τις φωνές του «Πέρπε» η συμμετοχή του φαντάζει απίθανη. Όλα αυτά κι ενώ πριν από δύο 24ωρα είχε πραγματοποιήσει στην Πυλαία την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του (33π.)...


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!