tromaktiko: Πήγε να σταματήσει τον καυγά και "έφαγε" πέτρα στο κεφάλι

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πήγε να σταματήσει τον καυγά και "έφαγε" πέτρα στο κεφάλι



Πήγε να σταματήσει τον καυγά και "έφαγε" πέτρα στο κεφάλιΑστυνομικός του ΑΤ Λαγανά στην προσπάθειά του να σταματήσει έναν καυγά , διακομίστηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι από πέτρα.
Τέσσερα ράμματα χρειάστηκαν να του κάνουν οι γιατροί προκειμένου να κλείσουν το τραύμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος αστυνομικός το βράδυ της Κυριακής επιχείρησε να σταματήσει ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ τριών οδηγών ιδιωτικών υδροφόρων, οι οποίοι τσακωνόταν για τις πηγές και τα δρομολόγια.
Κάποιος από αυτούς ειδοποίησε το Αστυνομικό Τµήµα Λαγανά και ύστερα από λίγη ώρα τρεις αστυνομικοί πήγαν στο σηµείο του καυγά, προκειμένου να επιληφθούν του συµβάντος και να το σταματήσουν άµεσα.
Ο ένας από τους τρεις οδηγούς, όµως, µόλις αντίκρισε τους αστυνοµικούς κλειδώθηκε µέσα στο αυτοκίνητό του, προκειµένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο αστυνοµικός άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και τότε ο οδηγός τον χτύπησε µε µια πέτρα στο κέντρο του κεφαλιού.
Στη συνέχεια έβαλε µπροστά το αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η σύλληψή του έγινε λίγες ώρες αργότερα, αφού οι αστυνοµικοί τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του. Η αστυνοµία έχει συντάξει δύο δικογραφίες: Η πρώτη αφορά τον τραυµατισµό του αστυνοµικού και η δεύτερη έχει να κάνει µε τον καυγά των υδροµεταφορέων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!