tromaktiko: Σχετικά με τις αναρτήσεις που αφορούν την ενδεχόμενη εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σχετικά με τις αναρτήσεις που αφορούν την ενδεχόμενη εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α στη Θεσσαλονίκη



Υπάρχει στην περιοχή Άγιος Παύλος εδω και χρονια κατάστημα σίτισης που για λογους προφανως διαφημησης χρησιμοποιει συσκευη εκπομπης δεσμων φωτος..
 αφορά Http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/ufo_23.html (4-5) που φωτιζουν με κυκλικες λαμψεις τα συννεφα με επαναλαμβανομενες κινησεις (ανεξαρτητες,κυκλικες τροχιες που συναντωνται).
Ειναι ορατο σε ολοκληρο το ευρυτερο κεντρο,με μια βολτα προς την περιοχη κατα τη διαρκεια του "φαινομενου" αποκαλυπτει οτι τα φωτα εκπεμπουν απο το εδαφος προς τον ουρανο.διαφορετικα θα χαρω να δω αναρτηση με φωτογραφιες!!

Αναγνώστης

------------------

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν είναι πραγματικό γεγονός το ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου, είδε UFO στις 22/05 και ώρα περίπου στι 01.30. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια εικόνα σε συγκεκριμένους χώρους του διαδικτύου που λέει πάνω κάτω, στις 22/05 να πούμε οτι είδαμε UFO πάνω από την πόλη μας περίπου στις 08pm eastern time που αν την μετατρέψεις στη δικια μας ώρα βγαίνει 01.00. 'Ετσι θα δούμε τον παραλογισμό γύρω από τα UFO με δίαφορους να λένε οτι είδανε και αυτοί το συγκεκριμένο "αληθινό" UFO. Εδώ είναι το λινκ με την εικόνα:

http://www.blameitonthevoices.com/2011/05/anonymous-operation-ufo.html

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!