tromaktiko: Δε θέλει Τζένοα ο Παπασταθόπουλος

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δε θέλει Τζένοα ο Παπασταθόπουλος



Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει στην Τζένοα κι έτσι ταυτόχρονα μπλοκάρει και την μεταγραφή του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.


Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αρνείται να φορέσει τη φανέλα της Τζένοα, θέλοντας να παραμείνει στην Μίλαν, και έτσι μπλοκάρει και την μεταγραφή του Μπόατενγκ. Μπορεί την περασμένη Τρίτη(24/05) να ήρθαν σε συμφωνία ο Αντριάνο Γκαλιάνι και ο Ενρίκο Πρετσιόζι, σχετικά με την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Μπόατενγκ από τη Μίλαν, όμως στην ίδια συμφωνία συμπεριλαμβανόταν και η μετακίνηση των Παπασταθόπουλου και Μπερέτα στη Τζένοα.


Αυτό αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» προσθέτοντας ότι ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Γκαλιάνι θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Παπασταθόπουλο ώστε να δεχτεί τη μετακόμισή του στην Τζένοα. Ο αντιπρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι από τη μεριά του δηλώνει διατεθειμένος να προσφέρει τον Έλληνα αμυντικό στην Λάτσιο, η οποία είχε κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει τον περασμένο Γενάρη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!