tromaktiko: Συλλήψεις για ηρωίνη σε Ξάνθη και Δράμα – Κατασχέσεις ναρκωτικών και χιλιάδων ευρώ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συλλήψεις για ηρωίνη σε Ξάνθη και Δράμα – Κατασχέσεις ναρκωτικών και χιλιάδων ευρώ



Σημαντικά χτυπήματα σε διακινητές σκληρών ναρκωτικών στην περιοχή μας κατάφεραν τις τελευταίες μέρες τα Τμήματα Ασφαλείας Ξάνθης και Δράμας!
Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (18/5) στο Τύμπανο Ξάνθης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, οι αστυνομικοί έστησαν παγίδα σε...
 έναν 47χρονο ημεδαπό κι έναν 21χρονο αλλοδαπό (από τη Γεωργία). Οι δύο «ναρκέμποροι», σε προκαθορισμένη συνάντηση, πούλησαν σε αστυνομικό, που παρουσιάστηκε ως αγοραστής, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 15,1 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1.018 γραμμαρίων έναντι 4.100 ευρώ!
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν επί τόπου και σε έρευνα του οχήματός τους οι αστυνομικοί βρήκαν επιπλέον και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι (συνολικού μήκους 23 εκατοστών) και τρία κινητά τηλέφωνα. Φυσικά, κατασχέθηκαν επίσης τα χρήματα, τα ναρκωτικά (φωτό) και το αυτοκίνητο των δραστών.

Την ίδια μέρα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 31χρονο ημεδαπό για εμπόριο και κατοχή ναρκωτικών (ηρωίνη) και έναν 42χρονο –επίσης ημεδαπό- για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους δυο άνδρες και τους συνέλαβαν την ώρα που πραγματοποιούσαν τη «συναλλαγή» τους. Ο 31χρονος είχε προμηθεύσει με ηρωίνη σε ειδική συσκευασία τον 42χρονο, ο οποίος του κατέβαλε συγκεκριμένο χρηματικό αντίτιμο. Αμέσως μετά, σε σωματική έρευνα του 42χρονου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και κατέσχεσαν άλλες πέντε μικρές συσκευασίες ηρωίνης (φιξάκια), συνολικού βάρους 2,78 γραμμαρίων.
Μετά την σύλληψη του, ο 31χρονος προμηθευτής παρέδωσε αυτοβούλως άλλες πέντε συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 3,04 γραμ., που είχε αποκρύψει σε περιοχή περιμετρικά της Δράμας.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 31χρονου, βρέθηκαν επιπλέον ηρωίνη μικτού βάρους 1,22 γραμ., ακατέργαστη κάνναβη 8,20 γραμ., διάφορα ναρκωτικά χάπια, καθώς και δισκία μεθαδόνης -όλα διαχωρισμένα σε επί μέρους συσκευασίες και έτοιμα προς διάθεση

kavalanet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!