tromaktiko: ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ... η επιτυχία συνεχίζεται!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ... η επιτυχία συνεχίζεται!



Υπάρχει πληθώρα προβλημάτων στον χώρο του αυτοκινήτου στην χώρα μας και το γνωρίζουν όλοι οι πολίτες...
Είτε αυτά είναι ζητήματα ζωής και θανάτου, όπως για παράδειγμα τα τροχαία, είτε απλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η διαθεσιμότητα χώρου στάθμευσης στις μεγαλουπόλεις.

Οι λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί παραμένουν τις περισσότερες φορές στη θεωρία ή πραγματοποιούνται ως ένα βαθμό, μέχρι εξάντλησης των κονδυλίων, με τους χιλιάδες οδηγούς, στην καλύτερη των περιπτώσεων, αγανακτισμένους. Όταν τα παραπάνω αποτελούν πραγματικότητα, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το πόσο παραγκωνισμένος είναι και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα. Χωρίς να χρειαστεί να αναλύσει κανείς ξεχωριστά το κάθε είδος αγώνων αυτοκινήτου, είναι βέβαιο πως στον τομέα των αγώνων επιτάχυνσης ή κοινώς της κόντρας υπάρχει παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από όσους έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι από την πολιτεία.
Χρειάζονται, πάντοτε, άτομα που να θέλουν να καταβάλλουν προσπάθεια για να ανυψώσουν ή στην συγκεκριμένη περίπτωση να δημιουργήσουν από το μηδέν ένα θεσμό, μέσω του οποίου οι νέοι θα αποθαρρύνονται από παράνομες δραστηριότητες και αυτοσχέδιους αγώνες σε δημόσιους δρόμους. Και όταν αναφερόμαστε στις κόντρες, οι οδηγοί δεν είναι λίγοι.
Είμαστε περήφανοι που προχωρήσαμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα, στην οργάνωση και πραγματοποίηση ενός αγώνα RWYB (τρέξε ότι έχεις) με την ονομασία ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, στα τέλη του 2009. Από εκείνη τη στιγμή, όλη η ομάδα του περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης δεν έπαψε να ασχολείται για την περαιτέρω βελτίωση, σε όλους τους τομείς της οργάνωσης, μέχρι την αναμενόμενη πια επιτυχία του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ. Αυτή τη φορά τα μέτρα ασφαλείας άγγιξαν ή μπορεί ακόμα και να ξεπέρασαν τα πρότυπα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster, και -αν και ο χώρος είναι ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο- έμοιαζε μέσα σε μισή ημέρα με μια άψογα διαμορφωμένη πίστα για αγώνες επιτάχυνσης.
Φυσικά δεν ήταν μικρή και η συμβολή του Δημάρχου του Δήμου Αβδήρων, κυρίου Βασίλειου Τσολακίδη, ο οποίος πίστεψε και ασπάστηκε την πρόθεση της ομάδας του περιοδικού για ένα event που θα είχε ηθικό χαρακτήρα, αλλά και που θα βοηθούσε στην προβολή του τόπου σε φιλοξενούμενους από όλη την Ελλάδα.
Σας εγγυόμαστε πως το περιοδικό μας, σα διοργανωτής του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ το «ΙV» δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

http://www.autokinisimag.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!