tromaktiko: Τα Μαζεύει η Κομισιόν για το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, μέσω δημιουργία φορέα...

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τα Μαζεύει η Κομισιόν για το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, μέσω δημιουργία φορέα...



Να τα μαζεύει φαίνεται σύμφωνα με δημοσίευμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και τη δημιουργία σε...
συνάρτηση με αυτές ενός ανεξάρτητου φορέα που θα συμμετέχουν και ξένοι αξιωματούχοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη euobserver.com. η Κομισιόν αντιλαμβανόμενη τις πολιτικές παραμέτρους έχει προειδοποιήσει ότι η ανάθεση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας σε διεθνές όργανο θα απειλούσε την αίσθηση εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε σχετική δήλωση που έκανε εκπρόσωπος της Επιτροπής, σημειώθηκε ότι οι Βρυξέλλες είναι έτοιμες να παράσχουν τεχνική υποστήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, αν αυτό ζητηθεί, ενώ σημειώνεται ότι η Αθήνα έχει καταφέρει επιτυχή αποτελέσματα στη μείωση του ελλείμματος κατά 5% και στην αναδιάρθρωση της Στατιστικής Υπηρεσίας. Μάλιστα ο αξιωματούχος αναφέρει ότι η Επιτροπή εμπιστεύεται ότι η ελληνική κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τις ιδιωτικοποιήσεις με δικές τους δυνάμεις.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Γιούνκερ, όσο και Ολλανδική πλευρά με συνεχείς δηλώσεις έχουν κάνει λόγω για την ανάγκη ίδρυσης ενός φορέα στα πλαίσια της Ανατολικής Γερμανίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!