tromaktiko: Απάντηση στο "Πρέπει να είμαι κουτός και όλοι οι άλλοι έξυπνοι"

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Απάντηση στο "Πρέπει να είμαι κουτός και όλοι οι άλλοι έξυπνοι"



Δεν είσαι κουτός βολεμένος είσαι (για να μη σε χαρακτηρίσω χειρότερα) και καλοφαγομένος. Η λογική σου κοράκι, είναι να παίρνουμε όλοι λιγότερα...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_9169.html)
ο δημόσιος υπάλληλος να παίρνει 900 ευρώ και να λέει ευχαριστώ, αντί να ζητάς ο ιδιωτικός υπάλληλος να πάρει 1500. Άντε και παίρνει 900 όμως, που θα βρει χρήματα να αγοράζει από τα μαγαζιά; Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πώς θα ζήσουν; Πώς θα πληρώσουν τους Υπαλλήλους τους;

Ζητάς ο δημόσιος υπάλληλος να δουλεύει περισσότερο, αντί να ζητάς ο ιδιωτικός να δουλεύει κανονικό ωράριο και να μην τον εκμεταλλεύονται. Πως θα κάνει ένας νέος άνθρωπος οικογένεια; Πότε θα παίξει με τα παιδιά του; Πότε θα διασκεδάσει; Δεν ζούμε για να δουλεύουμε μίζερε άνθρωπε, δουλεύουμε για να ζούμε!

Ο καθηγητής πρέπει να παίρνει άδεια 1 μήνα το χρόνο όχι 3, έχεις κάνει ποτέ αυτή τη δουλειά; Έχεις δουλέψει γενικά ποτέ στη ζωή σου, ή το μόνο που έμαθες είναι να φιλάς κατουρημένες ποδιές; Εγώ την έχω κάνει και πολύ σωστά μάλιστα και σε ενημερώνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις μάθημα 8 ώρες, γιατί 8 αναγκαζόμασταν να κάνουμε στα φροντιστήρια για να μαζέψουμε ένα μισθό πίνας. Μετά από τις 8 ώρες γυρνάγαμε σπίτι πτώμα με μόνη ικανοποίηση την επιτυχία "των παιδιών μας".

Ποιοι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος κλέψανε; ποια κόμματα μας κυβέρνησαν; Δύο μόνο, εκεί να αναζητήσεις τους κλέφτες. Μοιράζεις την τράπουλα σε όλους όμως για να αλαφρώνεις τη δική σου ευθύνη! Μη μου πεις για το ΛΑ.Ο.Σ. ο χοντρός το μόνο που ξέρει είναι να λαϊκίζει, τόσα χρόνια με τη ΝΔ αυτό το γουρούνι δεν έχει ευθύνη; Έχει! Αλλά ξέρει να κρύβεται πίσω από τα ράσα ο αλήτης.

Χάσαμε δώδεκα εκατομμύρια από στυλό (όχι στυλούς αγράμματε) σε 10 χρόνια έ; Πόσα χάσαμε από τα υποβρύχια, από τη siemens από το Βατοπέδι σε 3 μόλις χρόνια; Τα μέτρησες αυτά ή δεν ξέρεις να μετράς πάνω από το 12; Ή μήπως τις μίζες που τρώγαμε όλοι μαζί δεν τις μετράς;

Ποιος σου είπε ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν πληρώνουν ρεύμα; Που ξέρεις εσύ πόσα κράταγαν στους ανθρώπους που έπαιρναν 1800 ευρώ; Αυτοί έκλεβαν; Οι μισθωτοί που δεν έκρυβαν τίποτα; Γιατί δεν εφαρμόστηκε το πόθεν έσχες; Πώς δήλωναν γιατροί δικηγόροι κατασκευαστές 10 χιλιάρικα το χρόνο και συντηρούν 3 αυτοκίνητα και 10 σπίτια; Όλοι από κληρονομιές τα βρήκαν; Εγώ με 13 χιλιάρικα γιατί δεν έβγαλα τόσα χρήματα; Τα έτρωγα στα κουτούκια που πήγαινα μια φορά το μήνα;

Τώρα είμαι στο εξωτερικό και ντρέπομαι που δεν έχω χρήματα να γυρίσω στην Ελλάδα να συμπαρασταθώ στα "αδέλφια μου"
στο Σύνταγμα, σπούδασα πήρα το μεταπτυχιακό μου, δεν έχω συγγενείς να φροντίσουν τους δικούς μου τώρα που με χρειάζονται πραγματικά και δεν είμαι εκεί γιατί ΕΣΥ γάιδαρε με έδιωξε από το σπίτι μου, ένα σπίτι που με έβαλες με το σινάφι σου να το πληρώσω 3 φορές.

Δεν θέλω να πάθεις κακό δεν θέλω να υποφέρεις, όταν θα ζητήσεις συγνώμη θα σε συγχωρήσω κιόλας και θα σου ανοίξω το σπίτι μου όσο κι αν σε συχαίνομαι.

Την Κυριακή θα είμαι κι εγώ στην πλατεία μαζί με τους Ισπανούς και Έλληνες φίλους μου, σε ξένη χώρα μεν αλλά με την καρδιά και το μυαλό μου να χτυπά για όλους τους ανθρώπους που πέσανε θύματα της προδοσίας από το ίδιο τους το αίμα σε όλο τον πλανήτη και σε όλα τα κράτη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!