tromaktiko: Μα τι κάνουν πάλι;

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μα τι κάνουν πάλι;



Πάλι τα ιδια η κυβέρνηση.
Δεν πετυχε την πρώτη φορά αλλά το ξανακάνουν!! Απιστευτο ...
Μονο στην ελλαδα γινονται αυτα. Αντι να ενισχυσουν τους χαμηλομισθους και τους χαμηλοσυνταξιουχους ωστε να κινηθουν και οι τοπικες αγορες, αυτους εβαλε στο στοχαστρο παλι η κυβερνηση!!!!Στην ισπανια ομως δεν τους πειραξαν καθολου.δεν ειναι βλακες οι ισπανοι. Ετσι δεν στερεψε απο ρευστο η αγορα τους. Ανεβηκε η ανεργια μεν και εχασαν τις εκλογες. Αυτο φοβουνται στο πασοκ.

Κυβερνηση ξυπνα. Τα πραγματα ειναι απλα. Κοψε απο τους υψηλομισθους και κανε απολυσεις στο δημοσιο τομεα αμεσα.υπαρχουν δεκαδες οργανισμοι που δεν εχουν κανενα λογω υπαρξης. Δημιουργηθηκαν καποτε καθαρα για να διοριστουν τα τοτε παιδια του εκαστοτε κομματος και ακομα υπαρχουν.γιατι; να καταργηθουν και να απολυθουν ολοι αυτοι. Τοσα χρονια τζαμπα τους πληρωνουμε. Φτανει πια.
Το δημοσιο ειναι ιδιοκτητης πολλων κτηριων, αρτιων η΄ εγκαταλελημενων. Να τα πουλησουν ολα αυτα η΄να μετεστεγαστουν σε αυτα οι δημοσιες υπηρεσιες ωστε να γλειτωσουμε τα ενοικια. Αλλα οι συνδικαλιστες δεν θελουν να φυγουν απο το κεντρο γιατι πως θα κανουν την βολτα τους στα μαγαζια και στα καφε οι κυριοι του δημοσιου που και καλα σκληρα εργαζονται ενω κανουν τα ψωνια τους η΄πινουν το καφεδακι τους την ωρα που θα επρεπε να ειναι στο ποστο τους!!! Θα τους λειψουν ολα αυτα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!