tromaktiko: «Ναι» σε Θρύλο ο Βαλντέζ!

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Ναι» σε Θρύλο ο Βαλντέζ!



Ένα από τα πιο «hot» ονόματα, ο Νέλσον Βαλντέζ, παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό. Το katimagiko.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που χειρίζεται την μεταγραφή, ο οποίος άφησε ορθάνοικτη πόρτα για την άφιξη του Παραγουανού.


Δυνατά για λογαριασμό του Θρύλου «παίζει» ο Νέλσον Βαλντέζ! Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός της Χέρκουλες και ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού φέρεται διατεθειμένος να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να … πέσουν τα τσιμέντα του Καραϊσκάκη.

Το katimagiko.gr αφού αρχικά επικοινώνησε με τον ατζέντη του διεθνούς φήμης επιθετικού της Χέρκουλες, τον Γιάν Ντρέγερ, ο οποίος στάθηκε μόνο στο γεγονός της… είδησης, στην συνέχεια αναζήτησε και βρήκε τον άνθρωπο – κλειδί που χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση του Βαλντέζ και συγκεκριμένα, τον Μποσκίν Μοσμάνι, ο οποίος με την σειρά του άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο έλευσης του Παραγουανού παικταρά στους πρωταθλητές Ελλάδας!

«Μας πλησίασαν άνθρωποι του Ολυμπιακού και μας είπαν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βαλντές. Ακόμη σδεν έχουμε κάποια επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό για τον Βαλντέζ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ και έχουμε γνώση για τις πορείες του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια και η αίσθησή μου είναι ότι για τον Βαλτέζ θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία να αγωνιστεί σε μία ομάδα, η οποία αγωνίζεταις τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» ήταν η αρχική τοποθέτηση του ανθρώπου – κλειδί της υπόθεσης του Παραγουανού άσου, για να προσθέσει:

«Ο Βαλντές θα αποχωρήσει από την Χέρκουλες και έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες από την Ισπανία, την Γερμανία και την Αγγλία. Είναι παίκτης επιπέδου και αμοίβεται ανάλογα, αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα μπορούν να συμβούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λεβερκούζεν, Βαλένθια και ορισμένοι ακόμη σύλλογοι από την Αγγλία έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή Παραγουανό επιθετικό της Χέρκουλες.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!