tromaktiko: Συγκρούσεις εντός, συναίνεση εκτός

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συγκρούσεις εντός, συναίνεση εκτός



Επιμένει στην έκκλησή του για εθνική συστράτευση ο πρωθυπουργός λίγες μέρες πριν συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Μάλιστα η λίστα με τους υποψήφιους υπό καθεστώς συστράτεύσης διευρύνεται, καθώς από το Αργος την Παρασκευή ο κ. Γ.Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «το μήνυμα αυτό δεν απευθύνεται μόνο στα πολιτικά κόμματα αλλά και σε κάθε δημιουργική δύναμη, στην Αυτοδιοίκηση, στην υγιή επιχειρηματικότητα, στον κάθε πολίτη’ .

Την ιδια στιγμή, όμως, αυτό που ζητάει από την κοινωνία και τις πολιτικές δυνάμεις δεν υπάρχει στον δικό του πολιτικό χώρο!

Στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, είναι καθημερινές οι συγκρούσεις και οι διαφορετικές απόψεις στην ακολουθούμενη πολιτική.
Η κατηγορηματική διαφοροποίηση του υπουργού Υποδομών Δημ. Ρέππα στο θέμα των απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από τις απόψεις που εκφράζουν οι υπουργοί Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης και η αποχώρηση της ΠΑΣΚΕ Αυτοδιοίκησης από το ΠΑΣΟΚ είναι τα τελευταία πιο σημαντικά κρούσματα.

Αντί λοιπόν για τις δήθεν εξορμήσεις της Παρασκευής στην επαρχία του Πρωθυπουργού, όπου μέσω αυτών απολαμβάνει τα long weekend του, πρέπον θα ήταν να ασχοληθεί με την εσωτερική συναίνεση στην κυβέρνηση και το κόμμα του και κατόπιν να την ζητά από τα υπόλοιπα κόμματα.
Αυτό επιτάσσει η λογική….


http://www.politis-gr.com/?p=16475
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!