tromaktiko: Αντίστροφη μέτρηση για Σάντσες

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για Σάντσες



Ο Ολυμπιακός θέλει να «κλειδώσει» τον Κάρλος Σάντσες μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ενώ δεν έχει ακόμα γίνει το τελικό τετ α τετ μεταξύ Βαλβέρδε-Μαθία.

Ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες, έχει ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας και αυτό που μένει είναι να κάνει το ίδιο και η Βαλενσιέν στην εβδομάδα που μας έρχεται. Ο Σάντσες είναι πλέον μια... ανάσα από το Λιμάνι.

Στον Θρύλο επιζητούν να... τελειώσουν το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατόν, ακόμα και αν χρειαστεί να ανεβάσουν την προσφορά τους προς τη γαλλική ομάδα. Θυμίζουμε πως η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ.


Φυσικά υπάρχουν και τα... μέτωπα του Νταβίντ Πιζάρο, αλλά και των δύο γκολκίπερ που πρέπει να κλείσει ο Ολυμπιακός. Και όλα αυτά ενώ αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού των Βαλβέρδε και Μαθία. Αμφότεροι συγκεντρώνουν διαρκώς πληροφορίες για ποδοσφαριστές που μπορεί να ενδιαφέρουν την ομάδα, για να καταλήξουν στις τελικές επιλογές τους. Ήδη βέβαια έχουν ξεχωρίσει ορισμένοι, όπως ο Κάρλος Σάντσες, ωστόσο δεν έχουν κατατεθεί ακόμα προς τη διοίκηση της ΠΑΕ όλες οι τελικές τους εισηγήσεις.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!