tromaktiko: Απάντηση στο "Για τις απολύσεις στο δημόσιο"

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Απάντηση στο "Για τις απολύσεις στο δημόσιο"



Όταν βλέπω την άσπαστη από το μπότοξ υπάλληλο του ΙΚΑ που αρνείται να με εξυπηρετήσει ως οφείλει... όταν βλέπω σε ένα παρκάκι 80τ.μ. 4 κηπουρούς να κάθονται, όταν ακόμη και σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά μου βλέπω στα δημόσια έργα έναν να δουλεύει και 4 να τον κοιτάνε, ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ; Προφανώς από τους φόρους που κατά τη γνώμη σου δεν πληρώνουν οι ιδιωτικοί υπάλλ! ηλοι.

Άλλωστε τα στοιχεία με τις τρελές επιστροφές φόρου φέτος αυτό αποδυκνείουν: Πως δεν είναι ο μέσος πολίτης που φοροδιαφεύγει, αφού έχει τις αποδείξεις για τα έξοδα που τον επιβαρύνουν με επιπρόσθετους έμμεσους φόρους, αλλά τα μεγάλα κεφάλια που φοροδιαφεύγουν με τις ευλογίες του κράτους - όσες αποδείξεις κι αν δεν έχουν.

Το ότι μπορεί να είσαι δημόσιος υπάλληλος και να θίγονται κεκτημένα (δικαίως ή μη) χρόνων το καταλαβαίνω, αλλά είναι μια ΠΙΚΡΗ αλήθεια ότι το Δημόσιο είναι μια από τις μεγαλύτερες πληγές αυτού του τόπου κι αυτό ισχύει από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!