tromaktiko: Σχετικά με: "Σουμαχερ και Πουρναράκης"

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σχετικά με: "Σουμαχερ και Πουρναράκης"



Η Formula 1, εδώ και αρκετά χρόνια και με τις συνεχείς μεταδόσεις από την τηλεόραση, κατάφερε να εξελιχθεί-και στην Ελλάδα- σε ένα δημοφιλές άθλημα.
Μεγάλο ρόλο στην ραγδαία αύξηση της δημοφιλίας του, έπαιξε η πορεία του Μ. Σουμάχερ, ο οποίος έφερε νέα δεδομένα στις έννοιες ρεκόρ,πρωταθλητισμός κ.α.
Βλέποντας τις μεταδόσεις από τη συχνότητα του ALPHA και- πρωτίστως- ακούγοντας τον κ. Πουρναράκη, θα έφτανε κανείς στο συμπέρασμα ότι, ο Μ. Σουμάχερ είναι κάποιος τυχάρπαστος απατεωνίσκος. Κάποιος που κακώς πήρε όσα πρωταθλήματα πήρε και έσπασε όποιο ρεκόρ βρήκε μπροστά του!
Η χλεύη που συνοδεύει οποιαδήποτε ενέργεια του αθλητή, είναι χαρακτηριστική!!! Πιστεύω ότι, και όλους τους αγώνες να κερδίσει ο Σουμάχερ από τώρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο κ. Πουρναράκης κάτι θα βρει να πεί, λ.χ. "Πρωταθλητής στα χαρτιά ο Σουμάχερ" ή "Πρωταθλητής στην καρδιά όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ο ........(βάλτε όποιο άλλο όνομα θέλετε εκτός του Μ.Σ.)" και άλλα τέτοια φαιδρά!!! Επιτέλους ας μας εξηγήσει ο κ. Πουρναράκης, έστω και με τα Ελληνικά επιπέδου Ε' δημοτικού που μιλάει, γιατί μιλά εμπαθώς και στα όρια του ντελίριου για το Μ. Σουμάχερ!!! Αλλιώς, ας κλείσει το στόμα του και ας σχολιάζει μόνο τους άλλους οδηγούς, με τους οποίους δεν έχει κανένα -εμφανές τουλάχιστον- πρόβλημα!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!