tromaktiko: "Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί"

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί"



Μία Αγγελική Ηλιάδη διαφορετική, συνειδητοποιημένη και χαρούμενη παρακολουθήσαμε στην εκπομπή "ΕΠΤΑ" με τη Μαρία Σταματέρη.
Η τραγουδίστρια, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και...
 τους κοιλιακούς της στο Dancing with the stars 2, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που έζησε μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά και για την κριτική που ασκούν στο πρόσωπο της πολλά μέλη της οικογένειας του.

«Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι. Για εμένα, άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τη ζωή. Τώρα πλέον έχω ανθρώπους, οι οποίοι με αγαπούν πραγματικά. Ασχολούμαι με την δουλειά μου και όταν κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου, ξέρω ότι η ουσία της ζωής μου βρίσκεται εκεί μέσα. Και αυτή η ουσία είναι το παιδί μου».

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για τον Γιάννη Λάτσιο, και τον χαρακτήρισε "γοητευτικό", εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπάθεια της για τον διευθυντή προγράμματος του Αnt1.

«Έχει μια αξεπέραστη γοητεία, είναι γεγονός αυτό. Δεν ξέρω γιατί η κριτική του προκαλεί άγχος, αλλά ναι, τον θεωρώ εξαιρετικά γοητευτικό».

Η σέξι τραγουδίστρια αποκάλυψε τι θα ήθελε για το μέλλον. «Θα ήθελα πολύ να έρθει ένα δεύτερο παιδί. Για το γάμο πιστεύω ότι αν είναι να βρεθεί ένας άντρας με μια γυναίκα, θα γίνει» ενώ εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη. Περνάω όμορφα. Αυτή είναι η ουσία».

Και βέβαια η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε απαντήσεις στις φήμες ότι έχει κάνει πλαστική... στην κοιλιά για να αποκτήσει την εμφάνιση που απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο Dancing, λέγοντας ότι "οι κοιλιακοί αυτοί αποκτούνται μόνο με σκληρή γυμναστική την οποία κάνω τα δύο τελευταία χρόνια"

real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!