tromaktiko: «Από γίγαντας… αγγούρι ο Γκέκας!»

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«Από γίγαντας… αγγούρι ο Γκέκας!»



Με αυτό τον τίτλο χρεώνει στην επιθετική δυστοκία του Φάνη Γκέκα στον β' γύρο της Μπουντεσλίγκα η γερμανική Bild τον υποβιβασμό της Άιντραχτ, τονίζοντας ότι ο 30χρονος Έλληνας αποτελεί το σύμβολο της αγωνιστικής καθίζησης της Φρανκφούρτης.

Σε αποδιοπομπαίο τράγο έχει μετατραπεί ο κατά τα άλλα πρώτος σκόρερ της Άιντραχτ, Φάνης Γκέκας, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Φρανκφούρτης, με τη γερμανική Bild να του χρεώνει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας από τις αρχές του 2011.

Το πρώτο μισό της σεζόν βρήκε τον τριαντάχρονο Έλληνα φορ να έχει σκοράρει 14 τέρματα οδηγώντας την ομάδα του στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας στη Γερμανία, όμως στο β΄ μέρος του πρωταθλήματος κατάφερε να πετύχει μόλις δύο χάνοντας σε πολλά παιχνίδια ευκαιρίες από αυτές που… δεν χάνονται!

Πλέον, ο γερμανικός Τύπος εξαντλεί τη… χολή του για τον Γκέκα χρεώνοντάς του ότι σκόραρε μόλις (;) 16 φορές. Μάλιστα, ο τίτλος της Bild στο εν λόγω θέμα είναι «Γκέκας από γίγαντας… αγγούρι!» ενώ δεν παρέλειψε να του χρεώσει το μεγάλο μερίδιο του υποβιβασμού της ομάδας.

Μάλιστα, τονίζεται ότι είναι αξιοπερίεργο για έναν παίκτη που βρίσκεται πέντε χρόνια στη Γερμανία να μη μιλά τη γλώσσα, ενώ πλέον μοιάζει πιθανό να πουληθεί σε κάποια άλλη ομάδα, εκτός κι αν τελικά οι άνθρωποι της Φρανκφούρτης αποφασίσουν να του εμπιστευθούν τη γραμμή κρούσης της ομάδας τη νέα σεζόν με στόχο να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που μοιάζει μάλλον απίθανο τη δεδομένη χρονική στιγμή.
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!