tromaktiko: Τελετη Εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης Λαγκαδά

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τελετη Εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης Λαγκαδά



Με την εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου και παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, έγινε η επίσημη τελετή των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης Λαγκαδά...
το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 20:00, στο χώρο της Λουτρόπολης Λαγκαδά.

Παρόντες στην εκδήλωση , ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά , Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ κ.κ. Αναστασιάδης Σάββας και Καράογλου Θεόδωρος, η πρώην Έπαρχος Λαγκαδά κ. Καλαϊτζή Πόπη, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας , μετά την τέλεση του Αγιασμού, συνεχάρη το Δήμαρχο για την πρωτοβουλία καθιέρωσης της Εμποροπανήγυρης στο Λαγκαδά, η οποία όπως τόνισε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εκπλήρωσε στο μέγιστο το σκοπό της για προβολή και οικονομική αναβάθμιση του Δήμου.

Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε θερμά τους Δημότες και επαγγελματίες εντός και εκτός Δήμου Λαγκαδά για την στήριξη και τη συμμετοχή τους , ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε η Εμποροπανήγυρις ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωριστούμε οι Δημότες του νέου διευρυμένου πια Δήμου μας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της περιοχής μας και να συμβάλουμε όλοι μαζί, από κοινού, στην αναβάθμιση του τόπου μας.
Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη από το Δήμαρχο Λαγκαδά εις ανάμνησιν της πρώτης Εμποροπανήγυρης, ενώ εκπρόσωπος των εκθετών , απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Αναστασιάδη για την πρωτοβουλία και διοργάνωση της μεγάλης εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Λαγκαδά ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών κ. Κυράνου Γεώργιο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!