tromaktiko: Απάντηση στο "Η πραγματικότητα για τους αλλοδαπούς"

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Απάντηση στο "Η πραγματικότητα για τους αλλοδαπούς"



Συγνώμη για να καταλάβω.
Θεωρείς οτι πας μη Ελλην, αποτελεί πρόβλημα στην Ελλάδα;
 Απάντηση στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_9555.html
Καθηγητές που διδάσκουν στα πανεπιστήμια δηλαδή αποτελούνε πρόβλημα; Μήπως τότε να μαζέψουμε και τους Ελληνες που πήγαν σε άλλες χώρες να φτιάξουν τη ζωή τους και να σπουδάσουν? Να τους καταδικάσουμε και αυτούς στην ελληνική πραγματικότητα? Και μετά αδερφέ θα κουβαλάω και τα τσιμέντα, να φτιάξουμε ένα τοίχο της προκοπής να μη μπαινοβγαίνει κανένας.

Ξέρεις κάτι? Δε θα διαφωνήσω στο θέμα υπαρξης "αξιόλογων και ευαισθητοποιημένων Ελλήνων". Η Ελλάδα όμως, σκοτώνει τα παιδιά της. Διοτι στις θέσεις ισχύος βρίσκονται ΜΗ αξιόλογοι και ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι. Πραγματικά θεωρείς οτι θα είχαμε λιγότερες απολύσεις αν υπήρχαν έλληνες σε πόστα ανθρώπινου δυναμικού? Το πιστεύεις αυτό?

Δε προσπαθώ να κερδίσω κάποια ταμπέλα, ούτε να αντιπαρατεθώ σε κάποια απο τις 2 πλευρές που έχουν εγερθεί εξαίτίας του μεταναστευτικού ζητήματος. Διαφωνώ όμως κάθετα στη μαζοποίηση και κατηγοριοποίηση καθώς και στην απολυτότητα ορισμένων ιδεών. Μερικες φορές αμελούμε το γεγονός πως γράφουμε κάτι το οποίο θα ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ απο κόσμο.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!