tromaktiko: Η Φεουδαρχία συνεχίζεται Στο Κ.Κ.Λαρισας

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Φεουδαρχία συνεχίζεται Στο Κ.Κ.Λαρισας




Η αν-ηθικότητα καλά κρατεί. Εν όψει του ανοίγματος της νέας πτέρυγας , τοποθετούνται περισσότερα «ιδανικά» ...(Ι-4) άτομα σε ειδικές υπηρεσίες ,προκειμένου να εξοφληθούν οι «συναλλαγματικές» των εκλογών ,αποδυναμώνοντας το φυλακτικό προσωπικό. Γιατρέ! «φοβού τους συνδικαλιστές» μια Ημερήσια Διαταγή είναι και να ο νέος σου συνάδελφος. Φυσικά , όλα αυτά και με τις ευλογίες των προϊσταμένων , διότι το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ευθιξία προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό, (κοινώς σύνδεση με Κάϊρο......)
Η οικογενειακή Επ/ση Α.Ε. δεν αρκείται μόνο εκεί. Πρέπει να βολέψει και τις γυναίκες αυτών .Πού φυσικά ; Στο δρόμο που χάραξε το κάθε άλλο συμπαθέστατο «ανιψάκι» της πραγματικά άρχουσας αρχής , δηλαδή στη διοίκηση. Χίλιοι καλοί χωράνε ,αρκεί να έχεις τα κατάλληλα προσόντα …(τον κατάλληλο βαθμό συγγένειας ).
Η τραγελαφικότητα βέβαια δεν έχει όρια. Απογραφή έγινε ,άλλα ποιος την έκανε; Και ποιοι πήραν τα λεφτά; Ο καλοσυνάτος Διευθυντής αποφάσισε για μας πριν από μας. Την έδωσε στους εκλεκτούς της καρδιά του. Και λογικά ,όχι άδικα , διότι μόχθησαν τα καημένα , λόγω των επικύψεων , «πάνω κάτω σοκολάτα..».
Ως προς το ζήτημα της ενημέρωσης των εγγράφων από το Υπουργείο υπάρχει μια σχετική χρονοκαθυστέρηση . Εάν δεν λήξουν, δεν ανακοινώνονται .Είναι βαριά η πόρτα της γραμματείας και της υπεύθυνης για να τα αναρτήσει , εάν μερικά δε χαθούν ,όπως της απογραφής. Αλλά όπως προαναφέρθηκε η σοκολάτα είναι γλυκιά!
Επίσης, σε μια δύσκολη περίοδο όπου οι μειώσεις μισθών έχουν πάρει την κατιούσα και η ψυχολογική κατάσταση των υπαλλήλων είναι πάρα πολύ άσχημη ,υπάρχουν ανοικτές οικονομικές πληγές. Τα νυχτερινά του 2009 δεν πληρώθηκαν , ενώ σε άλλες φυλακές τα πήραν .Οι συνδικαλιστές μας όμως «αγρόν αγοράζουν» ,κοινώς για τα πανηγύρια. Βέβαια ,έχοντας και μια ελπίδα στους νέους συνδικαλιστές μήπως ταράξουν , έστω και λίγο τα νερά , αυτοί τηρούν απαρέγκλιτα την ίδια συμπεριφορά ,στήνοντας τα θεμέλια για την προσωπική τους ανέλιξη (κρίμα στο μπόι σου καλέ (!) )·όπως λέει και ο λαός "Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου ".
Επιπλέον , η έλλειψη προσωπικού που είναι ήδη πάρα πολύ έντονη ,όταν θα αρχίσουν να συνταξιοδοτούνται πάρα πολλά άτομα η κατάσταση θα είναι μή αναστέψιμη . Αυτό βέβαια επιδεινώνεται και με την αυθαιρεσία της διοίκησης που προσπαθεί να βολέψει τον κάθε γλοιώδη . Το ερώτημα που γεννιέται είναι , ποιος θα εργαστεί ; Η απάντηση είναι εύλογη , ο πού….
Εξάλλου , δημιουργείται και πρόβλημα ασφαλείας και της λειτουργίας της φυλακής , αλλά και των υπαλλήλων. Στην Ελλάδα όμως δυστυχώς , πρώτα γίνεται το κακό και μετά ζητάμε ευθύνες. Έχοντας ζωγραφισμένοι όλοι στο πρόσωπό τους το ερώτημα:<< μα έκανα ότι μπορούσα>>.<< Αμαρτίες διοικούσας Αρχής και συνδικαλιστών παιδεύουσι υπαλλήλους>>.
Ανυψώστε ! επιτέλους το ανάστημά σας στις ταπεινωτικές αυθαιρεσίες της διοίκησης και των ανάξιων συνδικαλιστών . Τόση λοιπόν δουλοπρέπεια; Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αξιοπρέπειας και ηθικής σε αυτούς · είναι αδίστακτοι , προκειμένου να εξασφαλίσουν προσωπικά οφέλη. Για ποιο λόγο να συμμετάσχετε σε αυτόν τον ξεπεσμό ; Για τα ψίχουλα που σας δίνουν , αγνοώντας το κοινό κάλο και του περί δικαίου αίσθημα .Έλεος !Τα προβλήματα αυτά δε σας αγγίζουν ! Δεν σας θίγει τον καθένα προσωπικά ; Μας δουλεύουν , επιτέλους , αντιδράστε !

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!